Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do dziewczyn robicie czasem

do dziewczyn robicie czasem tak, że zakładacie seksi bielizne,

Polecane posty

robicie jakiś show, pobudzacie faceta na maksa, stoi mu, widac ze już nie może zaraz eksploduje... i wtedy go zostawiacie a on wariuje? mnie to podnieca jak patrze jak cierpi :) oczywiscie po paru minutam normalnie to robimy, ale kreci mnie to pożadanie w jego oczach kiedy nie może mne dostac? robiecie tak czasem?

Gość żaba spocona
chciałybyśmy tak robić, ale na razie nie mamy z kim i nawet listew nie ma kto pomóć przykręcić...:o🖐️

heheh :) kiedyś to się odmieni, zobaczysz :)

Gość żaba spocona
bieliznę to ja już dawno zdjęłam...:a

Gość żaba spocona
:o

Czasem przebrałam się za morszczuka, wysmarowałąm towotem i leżąc, miarowo ruszałam ustami. Mój facet był tak podniecony, że zamarł w drzwiach z wytrzeszczonymi oczami i otwartą buzią :). Wy też się tak bawicie?

Gość nigdy tak nie robimy to
jest okrutne; no chyba że nie czujemy bluesa w tej samej chwili, i to wtedy wynika z nas, z naszego własnego poczucia niekomfortowości sytuacji, ale nigdy złośliwie, nigdy by druga osoba cierpiała z tego powodu. czasem się nie chce, a ktoś tego nie rozumie i sytuacja przeradza się w niejednoznaczną i raniącą, fakt, ale to kwestia dogadania i uważania na cudze uczucia, właściwie trzeba się nauczyć odbierać drugą osobę, a czasem to droga przez mękę, niejasności, zawiłości.

Gość do dziawczyn robicie czasem
Uwielbiam kiedy mój facet eksploduje pożądaniem. Wtedy jego gałki oczne tak uroczo odbijają się od naszego zabytkowego pieca kaflowego :)

Gość szurum burum
Nikogo nie pobudzam, bo nie mam faceta. Chociaż chciałabym mieć. I pobudzać. 🌼 :(