Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lacosta20

Najlepszy krem pod oczy dla 20-latki

Polecane posty

Gość gość
Ja polecam krem pod oczy soraya nawilżanie & dotlenianie (seria dla cery 20+). Kremik jak dla mnie idealny, a cena - 10 zł jest mega niska, co absolutnie nie świadczy o niskiej jakości, bo produkt jest naprawdę godny polecenia :D

Gość gość
Mam 21 lat, dla mnie najlepszy pod oczy okazał się żel kolagenowy z firmy Thalgo. Kupuje go w salonie u kosmetyczki, a czasem przez sklep internetowy.

Gość gość
Od bardzo dawna moja praca związana jest z kosmetykami, jeśli chodzi o Ziaję jestem mega zadowolona. Jest to tania firma i nie ze względu na jakość produktów( tak jak to twierdzi większość Pań) tylko ze względu na proste i tanie opakowania. Jest to przede wszystkim polska firma. Kosmetyki są bardzo dobre i co najważniejsze przeprowadzono badania wielokrotnie udowadniając że skład w kosmetykach zgadza się w 100% a nie tak jak w innych firmach co innego napisane a co innego jest w rzeczywistości...Dodatkowo mogę polecić kosmetyki z AA są bardzo delikatne, dobrze sprawdzają się na skórze wrażliwej, nieco droższe. Ale jednaj najważniejsze drogie Panie to odpowiednio dobrać krem do rodzaju cery i jeżeli jesteście na coś uczulone to sprawdzić skład, a nie bezmyślnie kupować i potem mieć pretensję do sprzedawczyni albo obsmarowywać firmę. Do każdej cery trzeba podejść indywidualnie a nie kupować bo mi koleżanka poleciła.