Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawel25

rzucila

Polecane posty

Gość wcale ci nie wspołczuje
strzel sobie w łeb

Gość MILOSCI NIE MOZNA KUPIC
a tobie widac tak sie wydawalo

dobrze ci radze idz do psychiatry,

Gość pawel25
koszmar wyszedl ze mnie 3 dni temu, ... wyladowuje sie tutaj,. tak. chyba jest w tym metoda co ? lepiej niz isc na ulice? \zastanowcie sie troche.

Gość MILOSCI NIE MOZNA KUPIC
tez tak uwazam, bo wyglada na to, ze calkiem ci na rozum padlo

jestes takim samym egoista jak moj ex i zawsze bedziesz sam...zacznij sie przyzwyczajac

Gość Peciula
Idź lepiej na siłownię i tam się wyżyjesz na maksa,albo na boks sie zapisz.

nie dam się tak wykorzystać i zostawić boshe ty jesteś niezrównoważony człowieku ..przyjmnij do wiadomosci,że nie zawsze będzie tak jakbyś tego chciał wybrała inną droge bez ciebie i daj jej żyć

Gość pawel25
.....

Gość pawel25
ale doprowadzila do tego ze ja nie mam nikogo,,, czyli marianna uwazasz ze ja nie zasluguje na zycie? czy dobrze to rozumiem?

tez miałam ochote co to napisac że odeszła do bogatszego :) szlag by cie trafił bo tylko to sie dla ciebie liczy jak widac. A nie dopuszczasz do siebie mysli ze mozesz sie nie pdoobac tylko zawsze to musiała byc jej wina, wiec zrobisz z niej największą sukę zeby zwlalic to na nią . Ale żałosny jesteś

skoro tu jestes bo tak wyszło to sobie bądź ale daj zyć innym!!

a to ze nie masz nikogo wynika tylko i wyłącznie z tego ze tajki masz charakter nikt Cie nie lubi? jak to mozliwe.... nie nie ty uwazasz ze WSZYSCY cie lubią a to g*wno prawda, unikają cie ale tego juz nie widzisz

Gość pawel25
wcale ci nie wspolczuje, wydaje mi sie ze jestes tym bogatszym. jesli liczysz na seks to problem ;] bo ona nie miala za bardzo ochoty i ostatnie 4 miechy wogole sie nie ... kochalismy,, bo nie lubi seksu a ja lubie, mimo to nigdy nie spojrzalem na inna, nie mam nikogo bo nigdzie nie lazilem zeby nie byla zazdosna.. ona przeciwnie, pozwalalem jej na wszystko.

mylnie zinterpretowałeś moje słowa każdy zasługuje aby żyć tylko musisz pogodzić się z zaistniałą sytuacją,a pisanie ,że ja nie pozwole jej odejść zakrawa się na pomste ..siłą nikogo nie zatrzymasz i czym predzej to zrozumiesz tym lepiej dla ciebie

Gość pawel25
przez caly zwiazek czulem sie gorszy i na nic sobie nie pozwalalem, zeby nie miala pretekstu, moze nie jestem za ladny ale czy to powod zeby niszczyc tak moje marzenia?

Gość pawel25
dobra koncze juz, :) dzieki za wypowiedzi, to tylko zasieganie jezyka, jestem trochi zdenerwowany wiec nie wyjasnie calej sytacji, moze kiedy indziej, jednakze, wasze teksty i to co mowia mi ludzie , znajomi z reala, nasi wspolni, ..podkreslam znajomi, dokladnie pasuja do tekstow Nwodo .. tak tez mowia ludzie ktorzy znaja nasza sytuacje z reala i znaja nas , mieszkaja z nami w 1 domu..

Gość pawel25
coz, a wiec zrobie tak, niech sobie robi co chce, ale wszyscy dowiedza sie jak mnie wykorzystala :) zaczalem juz informowac :) bo Zrobila wielka konspiracje z tym zerwaniem :)

Gość odeszła...
odeszła i ja sie jej wczle nie dziwię. Jestes po prostu burak. Wypominasz tylko co ty jej nie dałes, jaki ty byłes dla niej hojny .A może ona wcale tego nie chciała. Moze czekała na miłe słowa a nie tylko k...wa aż uszy wiedną jak sie tego słucha. Zamiast laptopa to moze troche romantyzmu bukiecik kwiatków, romantyczny spacer i różne takie tam..... kobiety to lubią. I nie szalej bo takim zachowaniem nic nie wskórasz, utwierdzisz ją w przekonaniu ,ze dobrze zrobiła. Uspokój się . Rozpadają się związki po kilkunastu latach i co i nic .Według mnie to ty nie dorosłeś do powaznego zwiazku. Pozdrawiam.

ale to nie o to chodzi!! nie o to ze ładny czy bogaty a ty wszsytko do tego sprowadzasz ja rzuciłam swojego ex bo nie dałom sie znim zyc i to nie po 2latach ale poprzeszło3 ,tez chodził po znajomych i gadał że zdradzilam go a on tyle mi kupował i takie brednie normalnie szok,tyle że ja ni e mogłam zyc z takim materialistą, bo strasnzym egoitsa ,przestał mnie pociągać nikt z moich znajomych go nie lubił zreszta on te znie miął znajomych bo wszyscy go unikali,toksyczny człowiek! czasmai potwór...:o tylko że młoda bardzo byłam jak go poznałam,do tej pory najchetniej by mnie zniszczył, nie popełniaj tego błedu,ty sobie ułożysz życie jak sie bedziesz normalnie zachowywał zył też z innymi ludźmi w zgodzie i nie sprowadzaj wszystkiego do kasy i wyglądu!

a poza tym jestes zerem własnie to pisałam wyzej :o mam nadzieje ze cie auto rozjedzie i przestaniesz zatruwac innym zycie bo i tak zawsze bedziesz sam tez widze zapieranie sie znajomymi którzy ci przytakna zeby miec spokój a w rzezcywistosci mają cie za swira ,no i nie mylą się

Gość pawel25
zrozumcie w koncu ze nie miala powodu zeby mnie rzucic :) zabawila sie mna :) nie miala stalej pracy, mieszkania, ja nas utrzymalem, i teraz stanela na nogi to papa. czytajcie uwaznie, nie mam powodu do zlosci?? :)

i niezmiennie dajesz popis swojej głupoty infantylny jesteś naprawde poczujesz się lepiej roznosząc plotki na wasz temat po prostu masakra rozumiem że zraniona duma i serce jest potężnie nadszarpniete ,ale aby posuwać się do tanich chwytów dziki szok

nie masz jestes ślepy widzisz i słyszysz tylko to co chcesz inne rzeczy do ciebie nie docieraja jestes jak koń-taki tępy-klapki po bokach nie dziwie sie jej bo takiego kogos jak ty to tylko potraktowac w ten sposó mozna

hehe miłości :p

Gość zastanow się
czy rozpowiadając o waszym rozstaniu i oczerniając ją nie rzucasz rownież na siebie niewlaściwego światla, dlaczego chcesz prać wlasne brudy na forum publicznym. To oczywiste, ze dwa lata wspolnego życia to nie jest jakaś przygoda, ale po co chcesz o tym wszystkim rozpowiadać, chyba chcesz sobie ulżyć, jednak dla wielu to bedzie tylko sensacja i pretekst do obmawiania was. A poza tym Twoj jężyk Pawle pozostawia wiele do życzenia, czy na co dzień używasz tak wielu wulgaryzmow, pamietaj, że to świadczy o Tobie

mów mów im wiecej inwektyw uzyjesz tym lepiej :)