Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlooon

glupie te topiki ostatnio....

Polecane posty

Gość marlooon

i nudne takie nie macie ciekawych tematow??? porozmawiam z kims na poziomie...o seksie np o przyjemnosciach nie problemach

Gość marlooon
ludzie dawajcie cos ekstra o wspolzycu jakies ciekawe smieszne albo powiane groza opowiastki

Gość marlooon
no ok ja zaczne... co myslicie na temat jechania "w kakalko"? ja probowalam kiedys pozniej bardzo dlugo sie nie odwazylam dop ostatnio i wiecie co?? podobalo mi sie ;)

Gość marlooon
dlaczego nie??? nie mowie o poziomie w sensie wyksztalcenia tylko intelektualnym nie chce czytac o tym ze czyjs facet szybko konczy a czyjs nie albo o tym ze sie wstydze lechtaczki to bez sensu bez obrazy oczywiscie

Gość marlooon
to forum erotyczne a nie ma zadnego goracego tematu same nudy

Gość marlooon
ah ludzie juz nic z Was nie bedzie a potem sie dziwicie ze nie macie orgazmow albo nie mozecie doprowadzic kobiety do orgazmu jak nie potraficie o ty gadac...

bo o tym się nie gada tylko się robi :) nie wiesz, że krowa co dużo ryczy mało mleka daje? ;)

Gość marlooon
jestem tutaj pierwszy 2 raz dopiero ale 3 miesiace temu bylo o czym pogadac.... teraz nic ciekawego nie znalazlam a skoro moonisia uwaza ze to prawda to po cholere jest to forum??? i dlaczego ludzie zwracaja sie o porady skoro o tym sie nie gada tylko robi!!???

bo jeśli liczysz na jakiś cybersex to lepiej się na czata jakiegos przerzuć, tutaj raczej tego nie uśweiadczysz :)

Gość marlooon
e! nie o to mi chodzi tylko poczytaj sobie kilka pierwszych tematow z tego forum i wyrzuc te ktore nie maja z tym nic wspolnego i co Ci zostanie??? niewiele jesli ktos faktycznie ma problem dotyczacy zycia erotycznego to ok!!! ale nie glupoty jak ciuszki z wawy czy co wkrecic gosciowi ktorego zdrzadzilam

są wakacje, dzieci się nudzą to wypisują bzdury :) już więcj o seksie na ciążach i macierzyństwie jest :P

Gość marlooon
hehe moze od tego upalu ludziom w glowach sie miesza???

Miesza sie to raz, a dwa - wakacje i wszystkie \"przyjemnosci\" z tym zwiazane :O moonisia, nie zgodze sie. Niejeden facet potrafi sprawic - ze tak brzydko powiem - ze bedziesz miala mokro w stringach, nie dotknawszy ciebie nawet, bo \"kobieta kocha uszami\". Tylko ze tacy na babskich forach nie przesiaduja. Cwicza w realu :D

piekne to bylo!!! zgadzam sie zupelnie, szkoda ze niewielu facetow potrafi wyrazic swoje uczucia slowami tak aby doprowadzic kobiete do rozkoszy... ja mialam szczescie;) kobietom tego brakuje... chlopcy wyilcie sie troche!!