Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfth

daczego nie mzona uzuwac kremów przeciewzmarszczokowych juz od 20 roku...

Polecane posty

Gość gfth

zycia? sa jakies przeciwskazania do tego ? zawsze sie nad tym zastanawiałam, przeciez takie kremy działajaja jedynie bardzije nawilzajaco na skóre wiec dlaczego nie mozna juz ich uzywac ?

Gość Physiogel
te kremy wcale nie sa przeciwzmarszczkowe. Wiesz jak te wszystkie skladniki kremu katuja skore?? Gdyby kremy przeciwzmarszczkowe dzialaly wszystkie bardzo bogate kobiety nie mialyby zmarszczek, a tak przeciez nie jest. Wedlug mnie najlepsza kuracja przeciwzmarszczkowa sa dobre filtry(Chociaz tez zawieraja duzo chemii, ale przynajmnije chronia przed promieniowaniem), wieczorem lekki nawilzacz i picie duzo plynow.

Gość gfth
hmmm no tak.... moze i masz rację, ale dlaczego ne sa tylko od 25 roku zycia? zmarszczki niektorym kobieta ropbia sie szybciej , to juz jest uwariunkowane genetycznie

Gość do niezaleznej
up

Gość a no i...
ja chyba od zawsze mialam zmarszczki a mam dsopiero 25 lat pamietam jak sie zaczynalam malowac ok.15 lat to juz mialam zmarszczki na czole a teraz to i wokol oczu sie robia ............tragedia i zaden krem juz nie pomoze:(

Gość kania bania
mam znajome co w wieku 18 lat tez maja juz zmarszczki na czole .............i co maja juz siegnac po kremy

Gość Physiogel
Zmarszczki w tak wczesnym wieku nie powstaja w wyniku starzenia sie, tylko tragicznego trybu zycia. Jezeli ktos pali, pije alkohol, prowadzi nocny tryb zycia, malo spi, tragicznie sie odzywia, ma odwodniona skore, chodzi na solarium, opala sie bez filtrow, pije 3 kawy dziennie , pepsi i nic poza tym, to nic dziwnego, ze zmarszczki pojawiaja sie tak wczesnie.

Gość kania bania
dobrze powiedziane.......... moj brat ma 30 lat i zmarszczkow co niemiara a starszy brat 34 i 3 zmarszczki...........a rozwiazanie proste ten pierwszy nieborak zycie w stresie i takie tam a drugi wtgodne zycie w firmie u ojca takie zycie do dupy

a wiecie że to tych najdroższych kremów dodawane są zmielone ludzkie łożyska?

Gość kania bania
przestan co za okropienstwo!!!a fuj

to nie okropieństwo tylko szczera prawda wyniesina z lekcji chemii...