Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o współżycie

pytanie o współżycie

Polecane posty

Gość pytanie o współżycie

hej :) mam takie pytanie, ehh wlasciwie to zamierzam sie wybrac do lekarza ale co mi tam, zapytam Was, bardziej Wam ufam... :/ ta sluzba zdrowia ma nas w dupie :( współżyje od niedawna, ok miesiaca z czego naprawde rzadko. na poczatku do jakis 3 czy czterech razy po stosunku wraz ze sluzem pojawiala sie krew- ale odrobinka :) doslownie maciupenko :P pozniej przestala, bylo loozik, tylko do tej pory mam problem z wprowadzeniem czlonka, musze sama go wprowadzac bo inaczej boli :( do tego wczoraj kiedy poszlam do toalety zauwazylam rowniez troche wydzieliny ze sladowa iloscia kriw- doslownie sladowa jakby np peklo jakies malenkie naczynko czy cos... dzis kiedy kochalam sie z chlopakiem kiedy probowal wprowadzic czlonka straszliwe mnie zapieklo... pozniej juz byl ok, to byla chwila..ehh wiecie moze co to jest?? :/

Gość Ekspertka
masz poprostu podraznienia ... ja wspolzyje juz od roku i nadal czasami przy wprowadzaniu czlonka czuje bol, takie pieczenie czy cos :P

Gość Luiza323
Słuchajcie, a ja mam takie nietypowe pytanie. Po orgazmie mnie mdli :/ Tzn gdy tylko zaczynam szczytować to zaczyna mnie mdlić i jest mi niedobrze przez jeszcze jakieś 5 minut po tym, jak już się uspokoimy. Nie za każdym razem to mam. Czy któraś z Was miała może coś podobnego?

Gość młody wykształciuch
ja tak mam - często:) ot - taka reakcja organizmu...

Gość maryla17
ja mam podobnie tyle ze bez krwi...zawsze przy pierwszym wprowadzeniu boli strasznie,nawet jak sama to robie:/i pierwsze musi by straszne wolne...:/a potem juz looz:Dale krwawic nie krwawie...niektorzy mi mowia ze moze za malo podniecona jestem ale gowno prawda...ostatni ou ginekologa bylam i stwierdzil u mnie nadzerke ale zadnego leczenia nie zaproponowal ani nic bo mala niby...ale ja moze od tego wlasnie mam te bole przy pierwszym wejsciu??a jak u ciebie to nie wiem...:/