Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o współżycie

pytanie o współżycie

Polecane posty

hej mam takie pytanie, ehh wlasciwie to zamierzam sie wybrac do lekarza ale co mi tam, zapytam Was, bardziej Wam ufam... :/ ta sluzba zdrowia ma nas w dupie współżyje od niedawna, ok miesiaca z czego naprawde rzadko. na poczatku do jakis 3 czy czterech razy po stosunku wraz ze sluzem pojawiala sie krew- ale odrobinka doslownie maciupenko pozniej przestala, bylo loozik, tylko do tej pory mam problem z wprowadzeniem czlonka, musze sama go wprowadzac bo inaczej boli do tego wczoraj kiedy poszlam do toalety zauwazylam rowniez troche wydzieliny ze sladowa iloscia kriw- doslownie sladowa jakby np peklo jakies malenkie naczynko czy cos... dzis kiedy kochalam sie z chlopakiem kiedy probowal wprowadzic czlonka straszliwe mnie zapieklo... pozniej juz byl ok, to byla chwila..ehh wiecie moze co to jest?? :/

Gość Dziweczyna swojego chłopaka
przerwana błona dziweicza. mi też sie tak stopniowo ze tak powiem "urywała"

hmm ale on normalnie we mnie wchodzi!!! czy to mozliwe ze kilka razy we mnie wszedl i to dalej blona?? :/ moze to jakas nadzerka, polip itd.. :(:(

niektórym Kobietą pęka błona po porodzie. bez obaw. ja po pierwszym razie nic nie miała, a po drugim krwawiłam tak jakbym miała okres. po prostu może stosujecie inne pozycje, członek inaczej wchodzi i to dlatego. jak na razie to ja bym sie na tym etapie nie martwiła.

kobietOM miało być, sorka

hmm dzieki wielkiem pocieszylas mnie :):) ehh bo powaznie mozna sie zalamac :( faktycznie duuzo latwiej jest mi wejsc na jezdzca niz w pozycji klasycznej (tzn jemu wejsc :P) tylko martwi mnie to lekkie krwawienie doslownie minimalne..nie wiem 2 kropeleczki w sluzie- tego dnia ni bylo stosunku tylko dzien wczesniej i nic sie nie dzialo :(:(

Różne kobiety różnie reagują. moze miałas bardzo elastyczną błonę? ja krwawiłam dwa dni. dosłownie musiałam chodzic w podpasce. i w ogóle chyba z 2 miesiące próbowliśmy z chłopakiem za nim udało. I w dodatku "po" pojawiło się straszne pieczenie przy oddawaniu moczu. Fakt tez jest taki ze mój Misiek ma dużego więc to też zrobiło swoje :P

noo dodam tylko ze niestety moja blone..zalatwil GINEKOLOG wziernikiem ::(:( wiec teoretycznie jej nie mialam choc mysle ze nie do konca skoro pojawialo sie krwawienie po sotusnkach- chyba pierwszych 4 :) pozniej juz nic nic..ale przerazilo mnie to pieczenie dzis :(:(:(

No nie wiem co Ci doradzić... moze i tak przejdx sie do lekarza i poproś o poradę? jak cos będzie nie tak to się dowiesz a jak w porządku to sie uspokoisz ;) ja idę jutro jak chces możemy isc razem :) ;D

hehe baardzo chetnie :) ja tez ide jutro..a co mi tam, nie wiem chyba bede robic cytologie :/ musze isc do tego samego dziada ehh co mnie rozdziewiczyl bo wszedzie pozajmowane i czeka sie godzinami i dniami :(:(:(

ja sobie zmieniłam gina. teraz chodze do kolesia, byłam zapisana u kbiety ale traktowała mnie jak kawał mięcha, tak mnie zdołowała po pierwszej wyzycie ze nie poszłabym teraz do innego, ale los zmusił no i co zrobic... teraz nie powiem zebym była super extra zadowolona ale moze być.

do\' Dziewczyna swojego chłopaka \'.. 2 miechy probowaliscie sie przebic czy o co chodzilo ? a dlaczego u niektorych jest ze za pierwszym razem sie udaje a inni musza sie nacwiczyc za nim im sie uda :l dziwne takie to jest wogole ;)

Gość rada mężczyzny
radziłbym wizytę u ginekologa, gdyż może to być np. nadżerka, a zaniedbana nadżerka może przerodzić się w raka. Jeśli zrezygnujesz z ginekologa to na wszelki wypadek musicie zachowywać 100% higieny intymnej, żeby nie wprowadzić dodatkowo jakiejś infekcji. Dla lżejszego wprowadzanie penisa spróbuj stosować żel KY lub Feminium. Głowa do góry, będzie OK!! A o higienicznym trybie życia i fizjologii seksu dowiesz się z poniższej strony: www.vademecum.zdrowia.prv.pl Odpisz, adres na www

hej mam pytanko ... czy pochwa (wewnatrz) dziewicy rozni sie od pochowy kobiety ktora zaczela juz wpsolzycie ?? ja juz jestem po piwerwszym razie tylko stalam sie jakby wezsza :/ prosze o rade