Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maria22

Pytanie o alergików, pliss odpowiedzcie, bo już siły nie mam

Polecane posty

Od kilku lat mam zaczerwienione oczy, jedna okulistka powiedziała mi, że to \"zespół suchego oka\" i dała mi krople, które nic mi nie pomogły. Obecnie stosuję Visine, pomaga, ale raczej łagodzi objawy. Oto objawy:czerwone oczy, swędzenie w wewnętrznych kącikach oczu, wydzielina, tzw. \"śpiochy\" nie tylko rano, ale też w ciągu dnia oraz takie długie niteczki czegoś... ropka? Do tego wiecznie z nosa leje mi się woda, a pod nosem mam zaczerwienienie, które zanika w zależności od pogody, ale zawsze wraca (lepiej jest jak jest ciepło) czy to może być alergia? jeśli tak to na co? Plisss odpowiedzcie mi bo ja już tak zyć nie mogę,strasznie mnie to męczy:O

Gość o rrrrrrrrrrrrany
Visine to krople , ktore w Irlandii sa juz jakis czas temu wycofane, sa strasznie szkodliwe.....

Gość a może to zapalenie spojówek
ale skoro okulistka nie wykryła... moze kup sobie tabletki na alergie (np. Allertec, Allerzina) zobacz czy pomogą. Będziesz wiedziała czy to może być od alergii.

Gość alergiczkkka
Idz do lekarza - alergologa, na 100% masz alergie. Zrobią ci badania, pobieranie krwi, wymaz z nosa, jeżeli wymaz z nosa bedzie pozytywny to zrobia ci testy na alergie, to nie boli. nie wiem czy tak bedzie do konca a

To nie jes zapalenie spojówek, wiem jakie to są objawy, a ponad to ta sprawa trwa już kilka lat,. zapalenie spojówek nie trwa kilka lat:) czy przy alergii są podobne objawy? i czy biorąc leki na alergię, pozbędę sie tego problemu? Piszcie dziewczyny, bo jest to dla mnie jakaś nowość i artwię się, ponad to nic nie wiem na ten temat, jak myślicie co może być przczyna alergii idawać takie właśnie objawy? Będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi:D