Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bArrt18

Mam żal do swoich rodziców, a może raczej do losu?

Polecane posty

Gość bArrt18

Kocham moich rodziców, ale ...l. Mam gruba, średniej urody, tata szpakowaty, garbaty nos. No więc w kogo ja miałbym być ładny? Zatem wiecie już, że urodą nie grzeszę. Kolejna rzecz... Kolesie z LO mają rdzociów przy kasie, biora od nich fajne autka i obwożą laski po klubach. A ja? W biedzie nie żyjemy, ale max na co sobie moge pozwolić to wypad raz na dwa tygodnie tramwajem do klubu i kupowanie najtańszego piwa. Na super ciuchy tez mnie nie stać. I jak tu 18-letni chłopak ma mieć równy start zyciowy z innymi chłopakami z bogatych rodziń. Do tego przystojnych chłopaków. Oczywiście żadna fajna dziewczyna w moim wieku nie umówi się ze mną. Jestem przegrany już na starcie! Cholerne życie!

Gość bozia rączki dała
w wakacje popracować to nie łaska?

inny w twoim wieku nie maja rodziców i moga liczyc tylko na siebie.Wychodza z domu dziecka i to dopiero jest start :o Czy w życui liczy się tylko to jaką masz bryKę.

Gość chłopaki to maja lepiej
na budowie mozesz troche popraowac przez wakacje i odozyc na własne potrzeby i zycie towarzyskie

Gość na przyklad ortografia

dokładnie, masz ręce, nogi, wakacje - zarób na przyjemności.. najgorzej, jak ktoś tylko narzekac potrafi i czeka na mannę z nieba :O

Gość bArrt18
Wiem, że ważne są rownież inne rzeczy. Ale zrozumcie brzydkiego, biednego chłopaka jak stoi z boku i patrzy na kolegów z klasy cieszących się wielkim powodzeniem, zabierających dziewczyny autami po szkole na pizze itp. Brzydcy i biedni są jak trendowaci :( Ja np. nie jestem zapraszany na rzadną 18-tkę. Niby dlaczego?

Gość afka
ja mam gorzej :( mam kase,ba nawet zrobilam prawko i ojciec ma 2 samochody wiec jeden mam ja,,mam ładną urode,figure jak jessica alba,ładne zdrowepaznokcie ,nie mam problemów z tradzikem,dobrze się ucze,nie mam celulitisu.Jak ide ulicą nie ma faceta ktory by sie na mnie nie spojrzał.NO I CO Z TEGO:/- Jak mam halitosis. i dokonca zycia bede sama! Ty Napewno znajdziesz 2 połowke,dziewczyny nie leca na kase no chyba ze jakies puste panienki;/ :(

Ciesz sie ze jestes zdrow. Bo niektorzy tego nie maja i nie marudz, bo glupie powody znajdujesz! :o

Gość octówka
ja sobie wyobrazam jak ten chlopak sie wkurza i mysli sobie: ja wam jeszcze pokaze i zakasuje rekawy i buduje swoje zajebiste zycie

Gość onaona ona
Jak mam halitosis. - co to??????????

Gość afka
niemiłosiernie capi mi z paszczy :(.

Gość ff5555555555
capi z paszczy? a dlaczego? zepsute zęby czy zgaga?

Halitosis - nieprzyjemny zapach z ust! To ma swoje przyczyny, trzeba je likwidowac! Nie da rady?

to był podszywacz niewiem od czego,mam full objawow,a lekarez w Polsce to *******:/

Gość nika43
afka, kupujesz odswieżacz do ust i po sprawie! nie pomaga?

bardzo śmieszne poczytaj o tym troche to nie będziesz pisał(a) taki bzdur;/

Gość może lepiej kupić Brise
:D

jeśli dasz mi 100% pewność żę pomoże zapewniam że kupie nawet 3 :/

Gość bArrt18
Widzisz afka, ale i tak byś nie chciała być z brzydkim gołodupcem, nawet gdybym ja akceptował te twoje h... (coś tam)

nie znasz mnie,wiec nie wiesz.Dla mnie nie liczy sie kasa wygląd cały ten szpan(w ktorym ponieką sama żyje:/) uwierz,oddałabym wszystko:urode figure,samochów,całą kase gdybym tylko wyleczyła to g****:(

wiesz co... Ty sie ciesz ze masz oboje rodzicow, ktos kto nie stracil rodzicow albo jednego rodzica nie umie czasami ich docenic;/ ehh szkoda slow, chcesz miec lepiej w zyciu to dorób sie tego a nie tylko wymagaj ciesz sie ze Cie rodzice wychowali i ze Cie kochaja nawet nie wiesz jakie masz szczescie i uwierz ze ludzie maja DUZO wieksze problemy w zyciu