Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinna

Tzw. ZIMA NA USTACH W CIAŻY - już kolejna !!!

Polecane posty

Gość halinna

Raz na górnej wardze teraz na dolnej i w dodatku na środku na styku ust bardzo ku wnętrzu ała :( nigdy wcześniej nie mialam tak często "zimy" może z 5 razy w życiu, a już na pewno nie w lato!! Dodam, że własnie zaczęłam 4 mc ciaży, biorę witaminy czy czegos mi brakuje czy to może oznaka czegoś złego?

Gość nalepszy sposób na opryszczkę
to morżenie. Weź coś bardzo zomnego i przyłóż. Trzymaj tak długo jak wytrzymasz. Potem posmaruj np. Zorviraxem. I Zapytaj lekarza czy możesz łykac wit. B. A jeśli chodzio częstosc występowania to pewnie zwkięszyła się bo organizm jest osłabiony.

Gość nni
ja też "złapałam" opryszczkę 2 razy w czasie ciąży mimo, że wcześniej zdazało mi sie to sporadycznie. Lekarz stwierdził, że to wina oslabionego organizmu. Zoviraxu nie polecam, miałam zakaz stosowania go w czasie ciąży.

Gość zuzaaaaaaaaa
Swietne są takie plaserki wysuszające- patch- plaster na opryszczkę compeed. Jestem z nich bardzo zadowolona i polecam. Do kupienia w aptece

Gość PRALLINKA
mi pomogła lampa BIOPTRON naświetliłam sie2 razy i zima nie urosła :) ale są różne opinie na emat stosowania tej lapy w ciąży, gin mi powiedział, żebym nie naswietlała tylko brzucha i okolic.

A ja polecam ale tylko na samym początku pojawienia się opryszczki(właściwie jak wyczujesz ,że zbiera się) wacik nasaczony mlekiem.Smaruj to miejsce i albo wchłonie się albo będzie mniejsza.Mi zawsze pomaga i gdy zrobie to na samym początku opryszczka nie wyłazi.