Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miaa

Jak przebić sobie nos lub gorna czesc ucha... ?

Polecane posty

Gość nataliia45
japierdole ludie ja juz tych bzdur nie moge czytac zastanowcie sie co mowicie... ja mam 12 lat w prawym uchu mam 5 kolczykow sama sb przebijalam mam 2 na chrzasc i 3 nizej nie bolalo an 2 mam 3 1 na chrzasci i 2 nizej mam w pepku 2 kolczyki jedno kol mi przebijala a 2 sama sb przebilam za 2 tyg kolezanka przebija mi nos na 100% nie ma odwrotuu

Gość lala;p
nos właśnie się zastanawiam bo chce sobe sama tez w domu przebic ale zapewne zrobie tak jak z uchem;p ja w sumie mam 10 kolczyków w obu uszach i w tym 2 kolczyki sa w chrząstce;p górną cześc ucha jest łatwo przebic;p ja wziełam siadłam przy lusterku wziełam igłę lekarską odkaziłam perfumami i przebiłam;p później tym samym sposobem odkaziłam kolczyk poprzeciagałam do przodu i do tyłu igłę wyciągłam i odrazu kolczyk wsadziła;p ucho jest przebic bez problemu;p każdy mi się dziwił ze sama igłą sb przebijałam;p i teraz wszyscy przychodzą do mnie żebym mu ucho przebiła;p i cieszą sie bo nic im sie nie dzieje i są zadooleni bo robie to za darmo;p pepek też paru koleżankom przebiłam;p

Gość gość
Stosowałam przez pewien czas Emla, ale ostatnio się przerzuciłam na Swiss Medical. Taniej wychodzi, na dłużej wystarcza i lepiej znieczula. I tez nie ma tutaj problemu z chodzeniem do lekarza i proszenie o receptę, bo lek można sobie zamówić bez takiej formalności. Dokładny opis działania i zasady stosowania są opisane na www.zenn.pl