Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JEGO BYŁE

MAŁY BIUST

Polecane posty

Gość JEGO BYŁE

kurde co jakis czas poznaje byłe Mojego obecnego Faceta.. wszystkie są takie K***** z wygladu z duzymi cyckami co sie rzuca w oczy i wyfikowane? a ja raczej taki skromny ubiór i taka inna od nich lekki makijaż niefarbowane włosy mały biust sczupła i wysoka. boze cóz to znaczy?? ja mam wrażenie ze on w duchu pragnie takiej SUKI a one z wygladu takie były nie obrażajac a ja to taka jestem ...MAtka Polka:| błagam o pomoc bo halucynajce bede meic

Gość no problemo skarbie
byłe mojego też miały duże cycki ja mam za to zgrabniejsze nogi i pupę:P wiem, że go to kręci

Gość O..O
eee tam chrzanic byłe, mojego była to kłąmliwa i wredna dziewczyna, fakt zgrabnijsza ode mnie i wogóle nie jestesmy do siebie podobne, ale On kocha tylko i wyłacznie mnie... :D

Gość JEGO BYŁE
A no dzięki wam :*:*:*:) sie podłamałam

akurat mozdzek mam wlasnie dlatego oprocz tych malolackich westchnien godowych patrzylem na to czy moja kobieta bedzie matka zdrowa i kobieca. dlatego jestem wciaz z nia bo jest kocvhana i w pelni obdarzona przez nature. a pasztety pryszczate bez cycow to na zmywak!

Gość JEGO BYŁE
po pierwsze sam przynzałes sie ze akurat móżdzek masz:D a facet to winineń miec MÓZG:D po drugie wolisz pryszczata a cycytą? bo ci podynda przed twarzą a one zakryją jej i bedzie fajnie?? :D spoko:D kazdy ma swoje upodobania:)

Gość nawet nie rozumiesz co czytasz
pryszczate i bez cycow won na zmywak! a wiec dokladnie okreslil ze bez pryszczy a z cycamy tylko kocha.

a nie pomyslalas ze moze on wlasnie zapragnal odmiany? co mu po takiej suce byc moze nadawaly sie tylko do jednego a on chcial tez kobiety do zycia, skoro wybral Ciebie to napewno potrzebowal odmiany