Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Only mee

Dlaczego niscy faceci maja mniejsze szanse u kobiet?

Polecane posty

Gość Only mee

Gość ******************************
a dlaczego kobiety z malym biustem maja mniejsze szanse u mezczyzn??

Gość hareder
Jaka rzeczowa odpowiedz,Krotko i na temat ,a nie zadne miałczenie .Tez jestem niewysoki,169cm ,ale mam piekna zone,bo skonczylem studia ,bo potem wybudowalem dom,bo zalozylem firme,bo wyksztalcilem dzieci, bo zabieralem zone na narty ,na wycieczki,ma ciekawe zycie .Na dyskotece dziewczyny nie szukalem ,bo tam nie mialbym szans.

Ja poprostu lubie wysokich i tyle! Sama mam 169 cm, mój mąż jest oczywiście wyższy. To dla mnie ważne!!! Mogę np. bez problemu chocić przy nim w butach na obcasie, przy niskim śmiesznie by to wygladało.

Gość hareder
Moja zona ma 164 cm.Jak ubierze buty na wysokim obcasie to jestesmy rowni.A po sklepach sama biega,bo ja nie lubie,wiec sposobnosci do porownywania wzrostu jest nie wiele.Zreszta ojca ma mniejszego ode mnie i corka tez ma niewysokiego maza.

Gość Nostraa_18
bo wstyd sie pokazac z krasnalem

Gość ffdfdfd
dlatego, że sama mam 180 i jakos tak się składa,ze nie chce być większa od faceta...

Gość asdasdsdfgsdf
hareder - wreszcie jakaś mądra wypowiedź. Fakt, róźni ludzie różne priorytety wolę mieć faceta 165, a szczupłego zadbanego mądrego i wykształconego niż 190 grubego tępego knura... sama mam 164cm