Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffdfdfdfd

POKAZALAM TĄ FOTE MEMU MĘZOWI I TERAZ PRZEZ TO MMAY CICHE DNI!!

Polecane posty

Gość Keck
Moim zdaniem ona jest zupełnie przeciętna. Ładna, owszem, ale nie powala na kolana. Jej uśmiech wydaje mi się dość tandetny, poza tym uważam, że jest zbyt szczupła i ma dosyć chłopięcą sylwetkę. IMO nie ma w sobie nic, co by aż tak mogło wszytskich (większość) zachwycac. Ja za naprawdę piękne uważam kobiety w stylu Scarlett Johansson, ale jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje ;)

Gość tutunia
A ja mam cudownego mężczyzne:) Zawsze mówi, że jestem dla niego ideałem i nawet, gdy nie jesteśmy razem, potwierdzają to jego koledzy. Codziennie mówi, że jestem śliczna i to dodaje mi sił i dzięki temu nie mam kompeksów:)

Gość sloneczny_raj
Mojemu facetowi też podoba się Jessica Alba i Doda...i jeszcze pewnie parę innych - i co z tego? Mi też się podoba Enrique Iglesias, Ricky Martin, Harrison Ford i mój kumpel, i co? Ważne że kocham mojego faceta, a on kocha mnie:) Po co niepotrzebnie zatruwać sobie życie:)

Gość punia_punia
ja to jednak mam super faceta!!!!!! pokazałam mu dokładnie to zdjęcie co ty i zareagował tak jak się spodziewałam :))) powiedział że owszem Jessica jest bardzo ładna ale nie ma to jak ja bo tylko przy mnie czuje się szczęśliwy no i że co z tego że są takie ładne dziewczyny skoro on znalazł już swój ideał!!!! kochany Misiak :*

Gość kollu
haha oszukuj sie idiotko..facet nie powie ci wprost ze z nia by chcial sie kochac :)

Gość punia_punia
ahh ta zazdrosc :):) przykro mi Kollu ze nie masz takiej kochanej osoby hihihiih

Gość kollu
mam własnie i jestem idealna a mimo t owie mze kazdy facet mowi jak twoj a mysli co innego./

Gość punia_punia
no i tu właśnie masz dowód że nie jesteś idealna : bo każdy kto tak mówi to zakompleksiony kopciuch :):):) a ja mam cudownego faceta który zawsze jest ze mną szczery i wiem że nieinteresują go takie tanie laleczki :]

Gość kamcia1
ll

Gość jennna
a mojemu tez sie ona nie podoba :classic_cool: i wierze mu bo znam jego typ !

Gość kamcia1
hej. ja uważam ze sa tacy faceci co nie doceniaja swoich kobiet. Ja mam podobny problem ale niemal codziennie.wiec rozumiem ciebie.mylse ze to nie wina kompleksów ale to przykre takie rzeczy słyszeć.

Gość kamcia1
a ta co pisze ze ma wspaniałego faceta to jests w błedzie co stego ze jej tego nie powie prosto w twarz . moja droga tacy sa faceic bez wyjątków, tylko jedni potrafia sie powstrzymac a drudzy gadaja

Gość kamcia1
cudownego faceta dobre jak ty musisz byc slepa jak jestes przeciętna dziewczyna to nie myśl ze twój facet nie myśli, nie oglada sie za ładnymi lub nie marzy o takiej lasce.

Gość dominujaca
ehhh tam,,,pomysl tylko ze facet twoj moze tylko pomazyc o niej ....po drugie faceci lubia przy wlasnych kobietach czasem pochwalic inna laske zebys ty poczula sie zazdrosna na prawde bo tak na serio to po 5 minutach on zapomnial juz twarz tej laski ...nie matrw sie -zawsze mozesz pochwalic jakiegos gostka i zobaczysz jak mu piorka opadna -luzik daj spokoj nie zawracaj sobie glowy to bylo na zlosc!!po drugie gorzej ajkby ona byla twoja sasiadka!!ale to nieosiagalna laska!poza tym faceci musza podtrzymac swoje meskie zdanie bo by wymarli!!!

Gość kamcia1
dominujaca swięte słowa

Gość J. Alba jest PIEKNA
moj brat tez tak uwaza

nie wszyscy faceci sa tak malo rozumni zeby wychwalac inna przed swoja ukochana;]

nie wszyscy faceci sa tak malo rozumni zeby wychwalac inna przed swoja ukochana;]

Gość punia_punia
czemy Wy dziewczyny jestescie takie smieszne? naprawde myslicie ze nie ma takich facetow ktorzy sa oddani swojej dziewczynie, kochaja ja i nie interesują się innymi dziewczynami? zgadazam się że większość to zwykłe ćwoki ale wierzcie mi że jest paru (dosłownie) takich facetów którzy naprawde nie mają potrzeby żeby napalać się na każdą ładną laske bo mają wszystko u boku swojej ukochanej!! możecie się śmiać i gadać sobie co chcecie, ja się cieszę że mam takiego faceta który zawsze traktuje mnie jak księżniczkę i wiem że robi to ze szczerego serca.... a to że mi nie wierzycie to już nie mój problem :) ja jestem szcęśliwa że mam takiego i może też kiedyś kogoś tak w sobie rozkochacie że świata poza wami nie będzie widział :) powodzenia