Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ashley79

13 modowo - urodowych chwil dla lepszego samopoczucia -

Polecane posty

13 - abyście wszystkie uwierzyłu że 13-tka jest szczesliwa zawsze mamy jakies smutki, dołki, małe niepowodzenia i chciałabym abyscie wypisały 13 WASZYCH modowo- urodowych i może kulturalnych patentów na lepsze jutro, na kolejny uśmiech, poprostu na lepsze samopoczucie :):):) albo tak poprostu 13 NAJWSPANIALSZYCH PRZYJEMNOŚĆI ;)

Gość a więc tak
1.dobre towarzystwo 2.ulubiona muzyka 3.smaczne jedzenie 4.czekolada(mój nałóg!!!):-D 5.spędzac czas z moim facetem 6.nowy ciuszek 7.nowy kosmetyk 8.buszownaie po necie 9.imprezka w gronie przyjaciół 10.oglądanie zachodów słońca 11.ciekawa książka 12.interesujący film 13.pogaduchy z przyjaciółką To są moje sposoby na polepszenie humoru:-)Kolejność przypadkowa;) P.S.też uważam,że 13 wcale nie jest pechową liczbą;)Wręcz przeciwnie;)

1. poranny prysznic owocowymi kosmetykami, mandarynkowy żel, cytrusowy szampon 2. mrozona kawa, własnorecznie zrobiona 3. zakupy :p 4. manikjuuuur, delikatne i zadbane dłonie musza byc zawsze 5. droga odzywka do włosów ze spłukiwaniem, co poprawia samopoczucie? dobra czy droga? i to i to, pod warunkiem, ze włosy są pachnące i mięciutkie 6. zawsze dobra ksiazka!!!!!!!!!!!!! 7. t - shirt w odświezającym kolorze 8. zdowa, kolorowa sałatka 9. maseczka nawilżająco - chłodzaca 10. gotowanie.... 11. brązujacy balsam ;) 12. moze wysprzatnie całego mieszkanka... :) 13. ?

Gość masaż relaksujący
pachnącymi olejkami

Gość wycieraczka
ta "cherbata" to już z cukrem?

Gość jolka fasolka
1 perfumiki 2 zawsze makijaż 3 zakupy 4 ksiazka 5 film 6 sex 7 solarium 8 sauna 9 słodkie ciacho 10 masaż 11 inteligentny przystojny facet 12 morze 13 dobra muzyka

Gość Kocham RozczochrańcaD
1. Muzyka która kocham wręcz 2. Dobre towarzystwo 3.Język niemiecki 4. Mój ukochany 5. Długa relaksująca kąpiel 6. Żelki i czekolada 7. Spacery wieczorne 8. Wypady na koncerty 9. Malowanie paznokci 10. Zakupy 11. Jakaś dobra komedia 12.Ciekawa książka bądź gazeta 13. długie rozmowy

Gość do tego wszystkiego dodam
jeszcze długi sen;)I dobre winko do kolacji;)

Gość zakuppppooooholozm
kąpiel w wielkiej ilości bąbelków :)

Gość zakuppppooooholozm
wielkie kubki w paski albo w kropki

Gość dzemka po obiadku

1. dłuuuuga kąpiel 2. spanie do południa 3. pyszne ciacho 4. campari 5. spacer brzegiem morza 6. zbieranie muszelek 7. śpiew ptaków 8. George Michael 9. dobry film 10. dobra książka 11. komplementy od znajomych i nieznajomych 12. fajna kiecka 13. i zawsze poprawia mi humor kiedy mieszcze sie w stare spodnie ;)

Gość o taaaaaaaaak

Gość fajny wątek
mnie też humor zawsze się poprawia jak okazuje się,że mogę wcisnąć się w stare spodnie czy spódnice:-DPoza tym humor poprawia mi in.jakis nowy zakup(np.ciuch lub perfumy)nowa fryzura lub kolor włosów,ulubiona piosneka czy jakiś słodycz;)