Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

celus

sposoby na cellulit

Polecane posty

Podajcie jakieś ekstra sposoby na pozbycie się uporczywego cellulitu,szczególnie na udach i pośladkach, bo kosmetyki na mnie nie działają,a zdrowe odżywianie mi nie pomaga.

Gość //////////////////////////////
zdrowy seks :P

Gość obroć głowę
A jest seks "niezdrowy"? :p

Gość Nineq
tak-sex z pratkujacym gruzlikiem moze byc niezdrowy:)

Gość dokładnie to samo
taki sam ja mam problem, ludzie czego wy uzywacie?

Gość lkjhgfdsa
Najlepsze sa oooooooooooooooooookkkkkkłady kawowe

oklady kawowe czy peeling? bo ja o okladach nie slyszalam.

Gość znawczyniiii
DZIEWCZYNY KUPCIE SOBIE NA ALLEGRO MASAZER TAKI Z RĄCZKĄ. JA PO WIELU PROBACH W KONCU COS ZNALAZŁAM. DO TEGO STOSOWALAM KREM EVELINE 3 D. POLACZENIE TYCH DWOCH RZECZY SPRAWI ZE POZBEDZIECIE SIE CELULITU. NIC INNEGO WAM NIE POMOZE. JA JUZ BYLAM ZREZYGNOWANA ALE W KONCU COS ZNALAZŁAM.!!!!! po miesiacu zobaczycie widoczny ubytek celulitu. TE WSZYSTKIE MASECZKI I INNE ZABIEGI SĄ DO D...ALBO [ROFESLOJNALNE ZABIEGI ALBO TEN MASAZER WAM POMOZE. TRZEBA REGURALNIE MASOWAĆ MIEJSCE Z CELULITEM. TO CO WAM POLECAM JEST PORÓWNYWALNE Z PROFESJONALNYMI ZABIEGAMI. TEN KREM EVELIN JEST SUPER, JUZ PO PIERWSZYM RAZIE BEDZIE WAS PIEKŁA PUPA CO OZNACZA ZE KREM DZIAŁA. JA JESTEM SZCZESLIWA ZE ZAINWESTOPWAŁAM W TO SWOJ CZAS I PIENIADZE. !!! http://www.allegro.pl/item216232357_super_ma sazer_ujedrania_dobry_na_kregoslup.html

Aj seksu to mam aż w nadmiarze.Piszę poważnie.Nic nie daje.

Gość a tak tak
i okłady i peeling jest kawowy.Wg mnie lepsze efekty sa po okładach(owijanki, foliowanie i podobne nazwy)

Gość jak dla mnie to podstawa
do pozbycia sie cellulitu jest dieta (lub/ i cwiczenia,ale ja jestem za leniwa) , polegajaca na wyeliminowaniu cukru i bialej maki. Do tego peelingi kawowe , krem antycellulitowy i efekty juz mam po miesiacu. Dodam,ze codziennie robie zimny prysznic na nogi, pupe, i masuje szortska rekawica.

Gość missss agent29
Jest parę sposobów żeby samemu wytoczyć walkę skórce pomarańczowej. Ja na początku testowałam chyba wszystkie możliwe żele i balsamy, wcierałam a efekt był taki sobie. Natomiast, myślę, że wszystko trzeba zacząć od głowy. Cellulit nie koniecznie czuje się dobrze w zdrowym ciele chodzi mi tutaj o zdrową dietę, która stanie się sposobem jedzenia na zawsze, o dużo ruchu w każdej dowolnej formie, która nam się podoba. A kosmetyki owszem, ale dla mnie najlepsze są te, które stosuję już od dłuższego czasu. Dr Beta to producent olejków eterycznych do aromaterapii i ponieważ uwielbiam zapalać kominek i czuć zapach w całym domu to szukałam info czy te olejki, bo mają wszelakie działanie, można by jakoś tez i na cellulit używać. Najpierw robiłam taki zabieg, że kilka kropel olejków geraniowego, paczulowego, grejpfrutowego i jałowcowego mieszałam z balsamem antycellulitowym, wcierałam w skórę, owijałam się szczelnie folia i kładłam się spać albo szłam na stepper, żeby był jeszcze lepszy efekt. Ale okazało się że dr Beta ma gotowe kosmetyki na Cellulit i teraz używam ich całej serii a ten swój zabieg robię tylko od czasu do czasu bo to czym się teraz smaruję zupełnie mnie zadowala