Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanica szczecin

niepewność

Polecane posty

Gość kochanica szczecin

wczoraj przezyłam swoj 1 raz z chłopakiem...użyliśmy prezerwatywy która nie zsunęła się ani nie pękła...ogolnie wygladało to tak: on piescił mnie a pozniej założył prezerwatywę i kochalismy się...chodzi o to czy jest z tego szansa na zajscie w ciążę(to było dzien przed owulacją)biorąc pod uwagę płyn ejakulacyjny partnera??on nie dotykał swojego czlonka jak mnie piescił...tylko wtedy gdy zakładał prezerwatywę(własnie w tym momencie robiłam mu loda przez ok minutkę i bawiłam sie dłonią)...może i nie ma o co sie martwić ale wiadomo mam 17 lat i to moj 1 raz;) czy jest szansa ze ten płyn przedostał sie na prezerwatywę mimo to ze on szybko zasycha??kurcze 2 tygodnie niepewnosci sie szykuje;/ pomóżcie mi

Gość kochanica szczecin
chciałam dodac ze zanim doszedł wyjał członka z pochwy i zrobił to w gumce i nic nie cieknęło wiec była cała..

Gość nowai22
nie wiem czy dobrze zrozumiałam... kochaliście się bez gumki a potem on założył gumkę i skończy z gumka ale w tobie, czy tak? Jeśli coś poknociłam to sprostuj :-)

Gość czekam_na_moja_hanie
loda ? ;/ można to ładniej ująć ...

Gość kochanica szczecin
cały czas kochalismy sie w gumce...po grze wstepnej założył ją...i zdjął po wytrysku ktury i tak miał miejsce na zewnątrz

jeśli podczas stosunku była guma, ktora sie nie zsunęła ani nie pękła to nie masz sie co martwic

Gość nowai22
mysle że nie masz się czego obawiać:-) może gdyby ten płyn wydostał się wcześniej i jakimś sposobem przez nieuwagę twój chłopak ubrudziłby nim prezerwatywe... to MOŻE jakieś ryzyko by było ale raczej nie wielkie. Na twoim miejscu nie zaprzątałabym sobie tym głowy :-) Moje zdanie na ten temat: nie możliwe:-)

ludzie opanujcie się!!! w ciążę się tak łatwo nie zachodzi!!!! ja próbuję i nic... jeślibyś od tego zaszła w ciążę to byłby CUD!!! dlatego śpij spokojnie dziewczyno aaa i dorośnij trochę, bo może jeszcze nie pora

Gość czekam_na_moja_hanie
no to czego sie boisz ? od dotkniecia członka przy zakładaniu prezerwatywy chyba jeszcze nikt nie zaszedł w ciąże :D

Gość kochanica szczecin
czyli nie mam powodów do obaw??

Gość nowai22
pewnie że nie :-)

Gość kochanica szczecin
no niech któras z Was odpowie mi bardziej treściwie....ciągle się martwię...

Gość kochanica szczecin
płyn mu poleciał ale długawo dosyć czlonka miał w spodniach......gdy go wyjął to ten płyn juz był troche zaschły ale był...i pozniej zakładał gumkę... kurde martwie sie;/