Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LILUU 24

Mysłała ze umieram.....

Polecane posty

Gość LILUU 24

Hejka!Wczoraj w nocy miałam niezła jazde zaczelo sie od ok.23.00 i trwało do 3.00(az zaczeły działac tabletki nasenne).Wogóle to od rana meczyl mnie kac bo weekend troche balowalam,ale potem doszły dreszcze ,nie mogłam zasnać,dziwne stany psychiczne(jakby troche lekowe),serce myslalam ze mi wyskoczy.Rok temu tez to mialam,ale potem byl spokoj. Nie wiecie z czego to moze sie brac????

Gość delirium ta telepawka
przestań pić alkohol

Gość wlasnie
przehlalas sie i tyle

Gość nerwicówa
ja mam takie obiawy jak dopada mnie atak nerwicy (oczywiście nie jestem wtedy na kacu)

Gość tak to jest
jak sie gówniary nachlaja :o

Gość LILUU 24
Hej hej tylko nie gówniaro! A to ze wypilam kilka piwek w piatek i w sobote to nie znaczy ze chlam na umur.PIĆ TO TRZEBA UMIĆ:)Zawze wiem kiedy przestać i fil mi sie nie urywa..

Gość tak wygląd kac
u osob z nerwicą ;) znam to i zawsze tak przezywam , czasami to mam wrazenie ze juz schodze z tego swiata :(

Normalka - te kilka piwek i walenie alkoholu pod rząd cię załatwiło - pewnie się lekko pociłaś ;)

Gość LILUU 24
Nic sie nie pocilam , prostu czulam sie zmeczona.......A tu wieczorem takie jazdy....Koszmar!

Gość minni
To też z powodu upałów- należy uzupełnić potas i magnez , oraz dużo płynów (woda mineralna niegazowana ).

Gość hrabia von delirium tremens

Gość magdzia3
arytmia serca po przepiciu!!!!!!1

Gość nie mieszajce dziewczynie
polaczenie upalu, odwodnienia i alkoholu - samo zycie :-D

Gość to często spotykany objaw
po wybiciu zbyt dużej ilości alkoholu. Ja np. wczoraj wypiłam 2 mocne piwa. Spiłam się. A dziś w pracy miałam atak lękowy, drżenie rąk. Jak szef coś chciał ode mnie to o mało się nie zesrałam ze strachu z obawy, że zauważy moją nieporadność, totalną dekoncentracje, lęk i drżenie. Normalnie koszmar. Mój braciszek lubi sięgać do kieliszka. Też kiedyś miał taki lęk na kacu nieokreślonego pochodzenia. Radzę zregenerować organizm. Wziąć witaminy, szczególnie te które alkohol kradnie z organizmu takie jak magnez, którego brak może pogłebiać stany nerwicowe, potas, którego brak negatywnie wpływa na pracę serca (kłucie, kołatanie i takie tam) no i witamina C też ma jakiś tam wpływ na zmniejszenie stresu.

Gość takie tammmm
takie stany sa po zazyciu amfetaminy morze ktos ci dosypal powiedz czy chodzilas czesto do lazieki i czy cos jadlas

Gość Keck
A ja tak miałam raz po zażyciu zbyt dużej dawki tabletek na migrenę - te tabletki miały w sobie dużą zawartość kofeiny i coś jeszcze. podejrzewam, że u Ciebie to efekt kaca w połączeniu z upałem.

Gość Malwwww
Tak się robi nieraz gdy miesza się alkohol z ekstazami... Badz po długim okresie zazywania właśnie piguł

a moim zdaniem jestes w zespole odsatwiennym.,..jestes uzalezniona od alkoholu...rob tak dalej...ja pracuje na detoxie i nie zartuje!! bo to co opisujesz to zwykly zespol odstawieny,...

nastepnym razem jak ci sie to przytrafi to napisj sie alkoholu...jesli ci przejdzie...gratuluje...zglos sie na detox dl najblizszego szpitala..poki nie bedzie z apozno....

Gość LILUU24
Na poczatek bardzo bardzo dziekuje za odzew... Jednak alkohol+upał+przedewszystki stres to bardzo zła mieszanka.Robie sobie przerwe od imprez i inwestuje w witamiki oraz zdrowa żywność.Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i jeszcze raz dziekuje:*