Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Japierdziele

Aborcja farmakologiczna

Polecane posty

Gość Japierdziele

Witam Byłam w 4 tygodniu ciąży,ze względów życiowych zdecydowałem sie na aborcje farmakologiczną. Lekaż zaaplikował mi dopochwolo lek po kilku godzinach nastąpiły skórcze i krawienie. Po nocy jednak krwawienie ustało i do tej pory nic, wszędzie trąbią ze powinno trwać koło 12 dni a ja nie krwawie. Co to może oznaczać????

a tu był juz temat dziewczyny po farmakologicznej i ona nie wspomniala nic o tym że miala/ miała mieć potem jakies krwawienia... czekaj moze znajde ten temat

przepraszam, ale nie moge znaleźć radzę zadzwonić do ginekologa, który przeprowadził zabieg, tutaj raczej nie często zaglądaja dziewczyny po aborcji więc wątpie by ktoś umiał Ci odpowiedzieć

Gość alex2007
a taka aborcja jest egalna???????

Gość alex2007
hmmm wlasciwie tak sie zastanawiam czy gdybym zaszla teraz w ciaze to czy tez bym usunela...i mysle ze tak...no i nasuwami sie pytanie wlasnie na temat tej aborcji przeciez nie kazdy lekarz sie na to zgodzi.....i w ogole ile takie cos kosztuje...(moze glupie pytania ale sorki bardzo mnie to ciekawi i zawsze sie nad tym zastanawialam)