Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izulkavip

nie wiem co zrobic

Polecane posty

Gość izulkavip

Witam mam 15 lat i chce isc na wesele z moim chlopakiem jako osoba towarzyszaca. Żeni się znajomy mojego chłopaka.Nie wiem jak uzgodnić co do kwesti pieniedzy.czy ja mam sie skaldac z moim chlopakiem? A z kwiatami jak?Chce zrobic dobre wrazenie bo poznam rodzicow mojego chlopaka. Ślub już 28 lipca.

Gość o maj god
a ile lat ma twój chłopak ?

Gość izulkavip
mój chłopak ma 13 lat więc nie wiem.

Gość izulkavip
Moj chlopak ma 16 lat

Gość automatyczny spawacz
nie przesadzajcie z prezentami, na kwiaty mała zrzutka, ale facet powinien nie przyjąć tej Twojej kaski, od czasu do czasu może być szarmancki dla swojej miłości.

Gość hungarian
nie musisz sie skladac, jestes gosciem

Gość proszek kolumbijski
żenada ! głupia para młoda , ze zaprosiła 16-letniego gówniarza z osobą towarzyszącą . Uwazaj bo jeszcze będziecie siedziec przy "kinder stole" ...

Gość izulavip
okokokokokokoko dzieki

Gość proszek kolumbijski
o taaaak ! Dorosły człowiek, a jego 15-letnia narzeczona jeszcze bardziej ... W tym wieku są sympatie , a nie domorosłe pary chadzające na wesela .

Gość proszku kolumbijski
zgadzam sie z Tobą, choć musze powiedzieć, że ja w tym wieku przezywałam swoja największą miłość, miłość mojego życia, którą nadal straaaasznie i bezgranicznie kocham, choć jestem juz sama od wielu lat, bo moja miłość zginęła w wypadku :-( może niech idą razem na ten ślub i niech ie bawią szczęśliwie :-)

A czy ja mówię, że dorosły, po co się wypowiadasz jak gadasz nie na temat. Nie jest to też dziecko. A zastanawaim się czy zapomniał wół jak cielęciem był? Przesadzasz, nie twoje wesele, nie twoja córka.

Gość ja tam na wesesle
osoby poniżej 18 lat zapraszam do siebie bez osób towarzyszących. Zapraszam po prostu panią X pana Y z Kasią, Basią, itd.

Gość ja tam na wesesle
zresztą jak byłam taka młodziutką nastolatką chodziłam na wesela z rodzicami tylko i zapraszali nas razem a nie ja osobno:-o Jeszcze się zdążyłam nabyć dorosłą bo mam już 24 lata i chodzę wszędzie z mężem:-)

Gość kachchna
wracając do tematu zawsze mozesz spytać się chłopaka czy dorzucić sie do prezentu