Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flond

zjadlam 5 knoppersów

Polecane posty

Gość flond

Zauwazylam ze kazdy pisze na tym forum takie bzdurki jak ja teraz:P wlasnie zjadlam 5 knoppersow na raz i u mnie obzerane sie slodyczami i niezdrową żywnością to codzienność:P bo nie potrafie zrobić sobie cos innego niż kanapki wiec codzien zaliczam mc donalda lub pizzerie plus zcinam mnostwo ciastek i batonów:D Na cale szczescie zostalam obdarzona po mamusi szczupla sylwetka i szybka przemiana materii i przy 171 cm warze 53 kg:D Zazdrościcie?:pf

Gość cała pachnąca
ale ortografii nie znasz ni w ząb":D i czego tu zazdrościć??:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość chyba pomyliłas dział zdrowe
i uroda z działem diety

Gość nie mam czego zazdrościć
mogę tak samo niezdrowo sie odżywiać i też nie przytyję. Mam 170 cm i ważę 52kg. I czym się tu chwalic? Oczywiście, że jadam batony, pizzę itd. ale ogólnie dbam o swój organizm, więc odzywiam się zdrowo.

Zazdroszczę Ci częstych wizyt u stomatologa :) Tez mam szybką przemianę materii i mam normalną wagę, ale nie dałam się osaczyć kolorowym reklamom i chorobom cywilizacyjnym typu kult jedzenia.

Gość flond
nie pomylilam. Lubie pisac gdzie chce jakies glupotki przez co staje sie bardzo kontrowersyjna. I ortografie znam bardzo dobrze:P

Ja mam 166cm i do czasu Diane35 wazylam niezmiennie 49 kg a slodycze pochłanialam zawsze w mega ilosciach, nawet czasam zastępowaly mi obiadek :P Teraz waze 52 kg, obiadki jadam, ale slodycze na zawsze pozostaną moim ulubionych menu :P ;) 🖐️

Gość flond
zaluj... chociaz mi sie wlasnie znudzily

Gość cała pachnąca
nooo, faktycznie, dzięki temu topikowi stałaś się wrecz niesamowicie kontrowersyjna:D Dlaczego wstępu na kafe nie można mieć PRZYNAJMNIEJ od 12 lat??😭

Gość flond
sorki mam 19 lat:P i nie mowie ze przez to sie taka stalam.

Gość cała pachnąca
16;41 "Lubie pisac gdzie chce jakies glupotki przez co staje sie bardzo kontrowersyjna.: oskleroza w tak młodym wieku...:o?

Chińczyki zapierdalają cały dzień za miskę ryżu, a ty sie chwalisz ze zjadłas naraz 5 knopersów, masz ty sumienie dziewczyno? :P

Gość flond
powiedzialam ze ogolnie sie staje przez moje wszystkie wypowiedzi nie koniecznie na tym forum. Tzn. o to mi chodzilo. Mam sumienie. Ja tez musze pracowac a to jest Polska a nie Chiny

Gość cała pachnąca
ale przez taką wy[powiedź nigdzie nie staniesz sie ani trochę kontrowersyjna, ale za to bardzo śmieszna;)

Gość flond
nie zalezy mi na tym ani troche

Gość cała pachnąca
chyba jednak zalezy, skoro wcześniej o tym pisałaś, a teraz próbujesz sie wyprzeć:)

Gość flond
podalam tylko czesty skutek moich wypowiedzi a nie cel zalozenia tego tematu

Gość cała pachnąca
ufff...ja też nie jadłam, dziękuję Bogu;)

Gość flond
bo slodyczy nie lubisz.

Gość widać że dzieci mają wakacje
:-o:-o:-o

Gość widać że dzieci mają wakacje
:-o:-o:-o

Gość Nie zazdroszczę ci
bo sama mam tak samo jak ty. Żre co popadnie i wyglądam jak anorektyczka, bo mam alergie pokarmową. Skąd zakładasz że wszyscy tu na forum to grubasy małolato ? Co za żałosne przechwałki. Małe dzieci się tak chwalą w piaskownicy. Widać gówniara jesteś i nie masz co robić.

Gość Taki topik
nie wywoła zazdrości, a raczej wkurwienie, że młodzież ma takie puste makówy. To już młodzi ludzie za II wojny światowej byli normalniejsi. Jak widać cierpienie uszlachetniało, a jak komuś za dobrze jest jak teraz młodzieży to tylko małpie rozumki teraz mają lub zatrzymali się w rozwoju intelektualnym na poziomie pięciolatka.

Gość a chwal się chwal
kiedyś przemiana może ci siąść i zobaczymy co wtedy powiesz