olivka23 0 Napisano Lipiec 23, 2007 Wyjechałam na weekend i zapomniałam wziąć tabletek. Wiec nie wziełam pod rząd dwóch tabletek (sobota niedziela, 10 i 11 tabletka), dzis wrocilam,nie wiedzialam co robic czy wziąć te zaległe dwie tabletki i potem o prawidłowej porze kolejną czy przerwac branie.W akcie paniki, dzisiaj wzielam ta sobotnia, ale nie wiem czy dobrze zrobilam dodam, ze w sobote zanim jeszcze zorientowalam sie ze ich nie wzielam,kochalam sie z mezem....jestem przerazona :/ pigulki biore od 4 lat i pierwszy raz mi sie zdarzyla taka sytuacja :/ prosze o rade jak mam dalej postapic, z gory dzieki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olivka23 0 Napisano Lipiec 23, 2007 naprawde potrzebuje rady :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a na ulotce Napisano Lipiec 23, 2007 a na ulotce nie pisze jak postępować w razie pominięcia jakiejś tabletki?? No i na pewno nie bierz dwóch naraz zaległych!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość merika za siedmiu polan Napisano Lipiec 23, 2007 a które to były tabletki bo jesli pod koniec to nic złego sie nie stanie ale jesli na początku to poprostu dodatkowo sie do końca opakowania zabezpiecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marsta 0 Napisano Lipiec 23, 2007 ------------> olivka23 Co robić w takim przypadku napewno opisane jest w ulotce. Moja np mówi, że w przypadku pominięcia więcej niż jednej tabletki należy skontaktować się z lekarzem. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach