Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mary-Kate-

Poznam przyjaciółkę BI...

Polecane posty

Mam 27 lat. Jestem biseksualna, ale wolę dziewczyny :). Byłam jak dotąd z jedną dziewczyną, ale wyjechała zagranicę. Chciałabym się związać z jakąś wartościową osobą. Nie patrzę na wygląd, nie chcę rozmawiać o długości tipsów, lubię zadbane, ale skromne kobietki z ogromniastym serduchem :). Mieszkam na Kujawach, ale nie jest ważna dla mnie odległość - mieszkam sama i mogę zapraszać do siebie swoją przyjaciółkę, zwłaszcza że mieszkam w pięknym miasteczku. Obecnie nie mam mężczyzny. Jeśli mam być szczera, wolałabym pokochać dziewczynę i być z nią, niż z mężczyzną. Jeśli chcesz mieć przyjaciółkę taką prawdziwą, która za Tobą poszłaby w ogień, to napisz. A jeśli moim opisem zainteresowała się jakaś hetero dziewczyna i też czuje się samotna, to zapraszam do korespondencji. Seks to dla mnie nie wszystko. Chcę czuć, że mam wokół siebie kochające osoby, bo tylko to daje mi sens życia. Czujecie podobnie?

Gość Marta 20
powinnas sie leczyc,bycie Bi nie jest normalne? jakas trauma z dziecinstwa,zboczona kurewko?

Gość a gdyby pojechali sie
Po pierwsze-jest forum erotyczne.Po drugie nie ma tu formuly ogloszeniowej,wiec nie rozumiem jak,co?To jest forum dyskusyjne.

Wiem, że to nie jest miejsce na ogłoszenia, ale wiele razy widziałam, jak w ten sposób dziewczyny szukają faceta. A ja szukam dziewczyny:). Albinoska - dziękuję, jesteś bardzo miła :). Jakie zboczenie?? Sorry, ale nikt normalny nie nazywa biseksualizmu zboczeniem. Moje dzieciństwo było bardzo udane, rodzina normalna, tak więc nie ma mowy o żadnej traumie. Aha, nie chcę pisać na erotycznym, bo nie jestem erotomanką! Zaznaczyłam, że nie szukam tak seksu, tylko głębokiej relacji z kobietą! 🌼

Gość mermaid30
Witaj.Jeżeli masz ochotę poznać mnie bliżej napisz. gg2827572 lub monia1515@tlen.pl.Zapraszam .Pozdrawiam.Monika