Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadziejka4793

LAMPA BIO - V ....

Polecane posty

Gość nadziejka4793

Mam pytanie co do osob ktore stosuja badz stosowały ta lampe w velach leczniczych a niedzy innymi tradziku. Po jakim czasie widac efekty naswietlania?

Gość julka1616
założyłam podobne forum ;) dziś albo wczoraj na razie nikt nie odpisał ja sama nie wiem co myśleć o tych lampach ja mam taką z zeptera i się naświetlałam całkiem często jakiś czas temu na pewno z trądziku mnie to nie wyleczyło. Teraz też raz na jakiś czas. Jak chcesz żeby ci to pomogło musisz naświetlać się często i to będzie trwało długo , ale może to zadziała ja teraz tez od wczoraj naświetlać będę się codziennie pozdrowienia dla ciebie

Gość nadziejka4793
A masz akurat ta Bio-V? Ja mam z Biomed! i z tego co wiem kosztuje niee malo bo cos ponad 3000 zl. I mam nadzieje ze to nie jest kolejna zabawka i pomoze...tzn ja lecze sie dermatologicznie wiec chcialaby by ta lampa dopomogla jeszcze towszystko i dlatego pytam sie o opinie czy ktos stosowal takie naswietlania?

Gość mcft
Witam, skoro się leczysz dermatologicznie to powinnaś się spytać dermatologa w tej sprawie. Co do Lapmy bio-v zalecam rezerwę. Nie mam osobiście żadnych wiarygodnych wyników testów tej lampy, sto ją wymyślił, i do czego ona naprawdę służy - w opinii autora/wynalazcy. Twierdzenie, że jest do wszystkiego ODRZUCA MNIE na kilometr od chęci kupienia - bo to reklamowy pusty slogan. Poza tym jej cena nie jest w kategorii: "ach kupie se tę lampę, najwyżej stracę". Pozdrawiam.

Polecam gabinet medycyny estetycznej, zabieg ok. 100 zł, skuteczny na twarz. A co do lampy, to znam tylko opinię znajomych - nie pomaga niestety tak, jak to przedstawia reklama.

Gość mcfunthomas
reklamy są po to by wprowadzić klienta w błąd, mówią głównie prawdę, ale tak, żeby rozumieć to co reklamodawca chce by zrozumieć. Ja nie patrze na reklamy, brzydzą mnie swoim "lisim" podejściem, pfuuj :P

Gość hutnik
Używam regularnie lampy bio v2 od 2008 r.Wiadomo że lampa nie wyleczy ale wspomaga leczenie.Jestem osobą z cukrzycą insulino zależną.Lampa pomaga w leczeniu zranień gdzie jak wiadomo w cukrzycy jest to problemowe , jak również pomaga w stabilizacji poziomu cukru w organiźmie.

Gość gość
Leczę kolana lampą Bi0 v ,już trzy lata i nie bolą . A miałem duży problem z łąkotką.

Gość gość
Mam lampe juz 7 lat Nigdy jej nie chowam , zawsze jest pod reka Pomogla mnie i mojej rodzinie w wielu przypadkach Polecam jak najbardziej..