Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

migotka123

nadżerka - zamiast leczenia kolejne drogie badania.konieczne?????

Polecane posty

hej. właśnie wróciłam od ginekologa.rok temu stwierdził nadżerke,cytologia grupa 2 i ... dalej nic. dziś stwierdziła,że niby nadżerka się powiększyła i jak grupa wyjdzie inna niz 1 (z tego co wiem kobiety,które współżyja maja przeważnie 2 grupe..) to ,żebym zrobiła dodatkowe badania na obecność hpv (nie wiem czy dobrze napisałam).Koszt badania - 120 zł, do tego koszt wizyty 50 zł.razem - 170 zl. dzis zapłaciłam 110 zł (50 wizyta+60 cytologia). na moje pytanie o leczenie nadzerki,była odpowiedz ze najpierw badania...powiem szczeże dla mnie to duzo kasy... pani ginekolog ma prywatny gabinet (pracuje codziennie po południu),dodatkowo jest zastępca ordynatora w szpitalu w moim mieście. jak myślicie wyciaga kase??ale jest zastepca ordynatora...sama nie wiem...tyle pieniedzy...siedze i rycze....

Gość merika za siedmiu polan
lepiej idz państwowo to bedziesz miała za darmo badania jak dadzą ci skierowanie a tak w ogole to zmień lekarza bo widac ze kasa sie bardzie liczy niz pomoc Tobie po co do nadżerki robic dodatkowe badania? rozumiem wymrażanie ale badania bezsensu......

no bo skoro nadzerka to trzeba leczyć... a tu jakieś badania za 120 zł plus kolejne 50 zł za wizyte.. babka tak mnie wystraszyła,jakbym juz umierała.... siedze i rycze,jestem załamana w środe wyniki cytologii 2 grupa jest prawidłowa prawda?? skoro trudno mieć 1 jak sie współżyje (wie ze tak) to jakim cudem mam miec 1?? rozumiem ze jakby 3 wyszla to jakies badania,a tak?? sama nie wiem

Gość mała cwaniaraaa
no nadżerke sie leczy ale ja mam tez 2 grupe i dosc małą nadżerke i lekarz narazie powiedział ze nie musze leczyc chyba ze sie powiekszy. ale zastanawiam sie po co Ciu zlecił te dodatkowe badania co one niby maj wykazać skoro juz wie ze masz nadżerke ;/ to powinien Ci zapisac leki albo skierowaz na wymrażanie jak masz duża

Gość miało
Dziewczę, poczytaj sobie, to to jest HPV. Chcesz odjechać na raka - droga wolna.

miało - ok to mam nadzerke,to nie powinna być leczona??? a tak kolejne drogie badania.z tego co wiem dziewczyny leczyly nadzerke a nie wydawaly kase na kolejne badania....

Gość merika za siedmiu polan
nie straszcie dziewczyny. jestes młoda i nie wiem po co ci teraz badania na hpv lepiej zmien lekarza który zajmie sie leczniem nadżerki a nie skierowaniem na kolejne badania

Gość do migotka
nie wiem czym sie martwisz.....kobieta, która regularnie współżyje dosyć rzadko zdarza się aby miała pierwszą grupę.....ja jestem po trzydziestce, mam dziecko, wprawdzie nie rodzilam naturalnie ale cc ale zawsze jak jestem na wizycie to gin dziwi się, ze mam taka "ładną"(hihihihih...) szyjkę.....dodam, że przy dwójce nigdy nie miałam nadżerki. Radzę zmienic jak najszybciej lekarza, najlepiej na takiego, któremu nie zależy tylko na kasie. Pozdrawiam, trzymaj się, będzie dobrze, tylko nie zaniedbaj.

w tamtym roku jak robiłam cytologie to ginekolog powiedział,ze 2 grupa jest ok.jak się współżyje to trudno mieć 1.... to jak wie,że współżyje to czemu teraz 2 grupa jest zła?? i że jak wyjdzie 2 to koniecznie badania

Gość do migotka
naprawde radzę zmienić gina, czasami można trafic na czlowieka , a nie na naciągacza. Nie martw sie, napewno wszystko będzie dobrze, nie znam sie bardzo na tym ale wiem, że teraz sa coraz lepsze metody leczenia nadżerki

Gość nie rozumiem a moze rozumiem
A skad jestescie pewni,ze lekarz migotki nie ma racji,czy Wy jestesie ginekologami i do tego przez monitor widzicie co migotce dolega.Migotka idź do innego lekarza i wtedy sie okaze czy Twoj lekarz sie myli czy ma racje