Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość as_ha_nti22

LEXOTAN

Polecane posty

Gość as_ha_nti22

Mam pytanie może głupie, ale nie mam teraz czasu na czytanie wszystkiego co znajduje się tutaj na ten temat , więc proszę zrozumcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy ktoś kto brał ten lek miał koszmary senne?????????????????????????????

Gość maradziara
Ja go właśnie biorę, tylko w małych ilościach, nie mam po nim żadnych koszmarów! Podejrzewam, ze nie jest to wynik zażywania tego leku a po prostu strachu i lęku czy depresji!

Gość as_ha_nti22
Może i masz racje, ale dziwny jest fakt , że koszmar pojawił się równo w takim samym czasie jak zaczęłam przyjmować ten lek. powtarza się co wieczór dokłądnie ten sam sen okropny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość maradziara
Podejrzewam, że zbieg okoliczności, jest to raczej bezpieczny lek! A jaką dawke i jak często przyjmujesz?

Gość ashanti22
Witam Maradziaro!!!!! Biorę dwa razy dziennie po pół tabletki.lekarz przepisał mi 30mg.Uważam , że to jest mała dawka , ale chyba jednak te koszmary pojawiają się u mnie po tym leku, bo wczoraj nie wziełam ani rano ani wieczorem , i spokojnie zasnęłam nic mi sie nie sniło , a juz napewno nie było , żadnego koszmaru. pozdrawiam

Gość maradziara
ashanti - chyba 3 mg a nie 30mg jak podałaś, bo to byłaby końska dawka! Jesli bierzesz 1,5 mg dwa razy dziennie to rzeczywiście nie dużo, naprawdę wątpliwe , że to po leku, ale różnie może być, może Twój organizm akurat tak reaguje ne ten lek! A tak przy okazji jesli masz problemy ze stresem, nerwami, to polecałabym leki z trochę innej półki, te które bierzesz po dłuźszym okresie stosowania uzaleźniają! pozdrawiam :-)