Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 23, 2007 kupiłam sobie nowy stanik zanim do tego doszło zmierzyłam kilkanaście sztuk :O w mój stary rozmiar się nie mieszczę... górą mi wypływają... i tak się zastanawiam czy to może być zasługa tych kapsułek które łykam od dwóch miesięcy i już straciłam wiarę w ich skuteczność...? p.s. nie przytyłam, wręcz przeciwnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iflonka 0 Napisano Lipiec 23, 2007 a co to za kapsułki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żałobnica na pokaz Napisano Lipiec 23, 2007 z biustonoszmi jest tak samo jak z resztą ciuchów - wymiary w cm te same a numeracja inna ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 23, 2007 nivelazione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przede wszystkim 0 Napisano Lipiec 23, 2007 może z rozmiarówką coś nie teges ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 23, 2007 ja w kilku sklepach mierzyłam :O stare staniki są na mnie za małe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przede wszystkim 0 Napisano Lipiec 23, 2007 Hmmm... może w ciąży jesteś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 23, 2007 niestety nie jestem...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjfiuw Napisano Lipiec 23, 2007 sprzedajesz tabletki odchudzające czy o co chodzi? Oczywiście tabletki wyszczuplajace powodują powiekszanie biustu. Lepiej sprawdź czy to nie ciąża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żałobnica na pokaz Napisano Lipiec 23, 2007 teges teges ;-) w durnym triumphie biustonosz kupiony 1,5 roku temu i ten sam model kupiony mies. różnią wielkością - i to znacznie !!! oczywiście się nie zmieściłam ! jak zamieniałam panienka mi wyjaśniła że numeracja w większości jest zaniżona .... tylko po co ? wolałabym iść kupić bez mierzenia w ten upał a nie latać jak idiotka i wymieniać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 23, 2007 to nie są odchudzające tabletki nie jestem na diecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjfiuw Napisano Lipiec 23, 2007 mmmmmmmm odkrycie wszech czasów wyszcuplające tabletki powodujące powiększanie biustu :-) Nie sadzę żeby to te tabletki, a może dojrzewasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjfiuw Napisano Lipiec 23, 2007 a co to za tabletki? Antykoncepcyjne, to może być że od nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 23, 2007 kurwa nie umiecie czytać??????? http://www.taniekosmetyki.pl/produkt.php?4638 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość te tabletki bierzesz Napisano Lipiec 23, 2007 http://www.portretkobiety.pl/a/21/299/farmona-nivelazione-woman-piekne-piersi/ jeśli tak to może po nich masz większe piersi,takie ma byc ich działanie:-) A w ogóle to jak długo je bierzesz,ile te tabsy kosztują i gdzie można jest dostac?Moze też wypróbuję;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość te tabletki bierzesz Napisano Lipiec 23, 2007 aha juz wiem,ze to te;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iflonka 0 Napisano Lipiec 23, 2007 a co na to Twoj mężczyzna? w koncu to faceci widza takie ;) różnice. zauwazyl jakies zmiany wielkościowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 23, 2007 kończę drugie opakowanie :) w związku z tym chyba kupię następne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 23, 2007 mój mężczyzna od miesiąca w delegacji za tydzień wraca :D i tak miałam spore... ale teraz :P nie chodziło mi o powiększenie tylko o ujędrnienie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żaba filozoficzna Napisano Lipiec 23, 2007 w tym jest Dzięgiel chiński???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żaba filozoficzna Napisano Lipiec 23, 2007 no jak w delegacji to widać nie zatrzymywal go nikt za rogi...;) ups...mój szwagier też jedzie niedlugo...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość te tabletki bierzesz Napisano Lipiec 23, 2007 w tym linku co podała Lusi jest skład tych tabletek:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żaba filozoficzna Napisano Lipiec 23, 2007 te tabletki bierzesz--->spytalam tylko, bo fajnie brzmi...dzięgiel chiński dzięgiel chiński dzięgiel chiński dzięgiel chiński ...fajne ćwiczenie na dykcję... dzięgiel chiński.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 23, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żaba filozoficzna Napisano Lipiec 23, 2007 Ty się Lusi tak nie ciesz, bo Ci opalacz zejdzie jak mi z piersi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ejbisi Napisano Lipiec 23, 2007 Bu, jak bym wiedziała że są takie tabletki to bym se operacji nie robiła :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 23, 2007 :D a... coś mi się przypomniało... ja jeszcze rano i wieczorem smaruję cyce takim mazidłem...coś jak push up... to moze i od tego też ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żaba filozoficzna Napisano Lipiec 23, 2007 ło matko jedyno kochano....:o..Lusi to Ty ze 2 godz.dziennie zajmujesz się samym biustem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość te tabletki bierzesz Napisano Lipiec 23, 2007 żaba filozoficzna---->hehehehehe rzeczywiście dzięgiel chiński fajnie brzmi i fajnie się go wymawia:-D:-D:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 23, 2007 nie no... jakie dwie? :O po dwie minuty na każdego cyca ja się z nimi nie będę patyczkować :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach