Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agra

dretwiejące palce i dlonie

Polecane posty

od dłuzszego czasu bola mnie stawy dłoni, palcy i mam dziwne uczucie dretwenia, mrowienia rąk oraz czasami sie czuje akby mi prąd tam przechodził w lutym mialam wycinane migdalki ropne bo podobno od tego pogarszaja się stawy ale nie pomogło ostatnio bylam u lekarza mialam badania na reumatyzm i okazało sie że go nie mam bo wyniki byly bardzo dobre zastanawiam sie co sie dzieje, od wczoraj w lewej dloni nie nie moge rozszeżajac palce i zginając je czuje straszny ból, jestem osobą praworęczna wiec mało rzeczy wykonuje lewa reka czy moze mi ktos pomoc mam 23 lata

Gość To po co wycinałas migdałki
masz jakies porazenie nerwowe,musisz sie udac do dobrego maszysty

Gość Mysle ze lepiej juz dac
sobie spokój z lekarzami bo zniszcza organiz zupełnie

szczerze to boje sie lekarzy zwlaszcza neurologów kiedys bylam w szpitalu podejzewali mi miasenie, mialam przy tym robione rozne badania na miesnie ktore niemilo wspominam ale z drugiej strony te bóle coraz bardziej mi przeszkadzaja

nie no migdałki musialam wyciąc bo były ropne i nie bylo wyjscia od dziecka mialam z nimi problemy - i dopiero w szpitalu sie dowiedzialam ze od tego moga byc problemy ze stawami

To dlatego pisze że najlepiej udac sie do dobrego masazysty który wykonuje tez akupresure

zawsze jest jakies wyjscie i nigdy nie jest tak że musiałas wyciac migdałki,to lekarze wycinaja wszystko co nie potrafia wyleczyc

ja tylko boje sie uslyszec jakiejs zlej diagnozy bo nie mam pojecia co sie dzieje

A jak nie usłyszysz diagnozy, to problem zniknie? To skrajna głupota, widząc, że coś się dzieje, pozwolić się temu rozwijać...

Gość No wiec dlatego
musisz sie wybrac czym predzej do dobrego masazysty który zajmuje sie tez akupresura

Gość Jak nie masaz to akupresura
dlatego napisałem ze takiego który wykonuje akupresure

Gość Włąsnie że to jest
podstawowe leczenie a pomocniczo lekarz,pomyliłas kolejnosci

Gość ja mam sm i tak właśnie
zaczynało się u mnie to schorzenie:-oLepiej idź do tego neurologa!!! Nawet jak się okaże,ze to sm to spoko,można z tym żyć,są gorsze choroby:-oMam jednak nadzieję,ze wszystko będzie ok,ale bez wizyty u lekarza się NIE obędzie!!!Samemu to można co najwyżej katar lub biegunkę wyleczyć:-P

Rozumiem, że znasz - namacalnie - cudowne przypadki wyleczenia metodami hmmm naturalnymi, gdy medycyna była bezsilna. Bo ja znam mnóstwo przypadków, gdzie znachorzy pomogli tylko na opróżnienie portfela. Ale oczywiście każdy leczy się (?) jak chce.

sm to stwardnienie rozsiane.

Stwardnienie rozsiane. Dobrze prowadzone leczenie i rehabilitacja potrafią to zatrzymać (moja Mama ma coś na kształt SM i w zasadzie w ogóle się nie posuwa). Ale to nie musi być to, możesz mieć np. uciśnięty nerw w łokciu.

Gość Ale Ty znowu mylisz
pojęcia ,ja nie pisze żeby leczyc sie u znachorów,tylko u dobrego masazysty co równiez zajmuje sie akupresura,Akupresura czy akupunktóra znana jest juz na wschodzie od kilku tysiecy lat została wprowadzona w szpitalach klinikach znana i uznana,sa certyfikaty,a nasz polak prekursor akupunktóry Zbigniew Garnuszewski gościł u naszego byłego Papierza z którym omawiał wazne tematy,Hmmm jak niska jest wiedza naszych rodaków Polaków na te tematy

jezeli sm jetst tym czym mysle czyli stwardniniem rozsianym to teraz ladnie mnie wystaraszyles!!

Niska wiedza? To może skorzystasz ze słownika, bo dla mnie jak ktoś pisze akupunktÓra, to nie jest wiarygodny. Ja nie twierdzę, że to nie działa, ale odrzucanie w ogóle normalnego leczenia na rzecz metod nie tyle leczniczych, co wspomagających zdrowie to wielkie ryzyko. Jak ktoś powyżej wspomniał, biegunkę można tak leczyć. :P

Gość Agra spokojnie
Ty jej nie słuchaj bo zalaz wymysli ci HIV:)

u mnie też jest wszystko ok,z tym można żyć:-)A stawy dłoni bolą mnie jedynie jak dłużej siedzę na kompie i kilkam w tą myszkę:-P A jednak jezeli masz takie bóle czesto i długo to trzeba KONIECZNIE iść do neurologa,nie ma się co bać,im wczesniej się tam zglosisz tym lepiej dla Ciebie:-) Pozdrawiam🖐️

no HIV to ma inne objawy:-P

Ta, za to Ty zdiagnozujesz brak choroby, ale za to konieczność wywalenia kupy kasy na masażystę. Może od razu podaj adres, co się tak czaisz. To nie musi być sm, to w ogóle nic nie musi być (np. jeśli dużo pracujesz przy kompie, to od niewygodnej pozycji może się tak robić), ale sprawdzenie co się dzieje jest koniecznością. Masażysta raczej diagnozy nie postawi. :O

Gość Czepiasz sie szczegółów
ja nie musze byc dla Ciebie wiarygodny ale wybitne sławy z tej dziedziny????hmmmm,ja tego nie wymysliłem,to terapia znana od tysiecy lat i leczy się nia ponad 95 wszelkich chorób,a z biegunka to mozesz własnie do lekarza sie udac

no ale co będziemy tu gdybać,idź do tego lekarza!