Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahlicja

jaka pozycje lubisz najbardziej?

Polecane posty

Gość ahlicja

temat-nic dodac nic ujac:) jaka pozycje lubisz najbardziej.. ?opiszcie..

Gość 99994736
UWIELBIAM DONINOWAC WIęC POZYCJA NA JEZZCCA-UWIELBIAM:) A GDY SIE WYZYJE CAłKOWICIE TU LUBIA JAK FACET BIERZE MNIE OD TYłU MMM....I JESZCZE POZYCJA GDZIE OPARTA JESTEM O SCIANE A MOJ FACET TRZYMA MNIE ZA POSLADKI:)

Gość ahlicja
no ja tez uwielnbiam od tylu w kazdej postaci.. na jezdzca juz mniej chyba ze od tylu;;) heh... lubie tez na lezaco ja na nim;) nad ranem tak jest bosko;) polecam

Gość 99994736
SEXIK NAD RANEM JST ODLOTOWY!!!!TO TAKI NIESAMOWITY ZASTRZYK ENERGII ZE HEJ:)MOGE FRUWAć CAłY DZIEń

Gość punkt widzeniaa
czesto słyszę jak kobiety zachwalają pozycję na jeźdza..nie wiem czy ja jestem jakas inna ale mnie ta pozycja w ogole nie sprawia przyjemności...mało czuje "go" w sobie. Moze ja cos zle robie, moze źle sie poruszam :O czasem podglądam na filmach jak kobiety to zwinnie i sprawnie robią a gdy sama chcę sprobowac jakos mi nie idzie ....jedyne co wychodzi to gdy kucnę i wtedy w miare ta pozycja jest podniecajaca... moze cos poradzicie :)

Gość ahlicja
no ja tez nie lubie pozycji na jezdzca..:/ tez slabo czuje i slabo dziala na mnie.. chyba ze od tylu;)

Gość punkt widzeniaa
czasem z moim ogldamy filmy xxx i jak widze jak te kobity wiją sie w tej pozycji to az mnie zzera ciekawosc ..i mowie ze tak tak chce :P a tu masz mnie nie wychodzi :D....

Gość jagsdgdjg
ja lubie od tyłu na leżąco jak wypinam tyłeczek mmmmmm:)

Gość mercii
to moja ulubiona pozycja::))))!!!!!!!!!!!!!!!!! od tylu na leząco wypinajac tyleczek super!! ;))))