Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oświecona.

właśnie się dowiedziałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość oświecona.

dziewczyny jestem na tym forum od dzisiaj i własnie się tutaj dowiedziałam, że obowiązkiem świadkowej jest m.in.zorganizowanie wieczoru panieńskiego!!!!!!!!!!!!111 o MATKO!!!!!!!!!!!!!!!!!! naprawdę?????????????????????? nie miałam o tym pojęcia a już w tą sobotę jest slub mojego brata!!!!!!!!!!!!! a ja kompletnie nic nie myslałam nad zadnym wieczorkiem :-/ i co teraz?????? JEZU!!!!!!!!! pomóżcie mi proszę! nie znam zbyt dobrze panny młodej i nie mam pojęcia czy ona w ogóle chce taki wieczorek, no i nie wiem, co lubi itp.idt. a co najgorsze nie znam nikogo, kto mógłby przyjść na ten wieczorek :-( ludzie! normalnie tragedia!!!! a tak chciałam wywiązać się idealnie ze swojej roli :-(

Gość eeeeeeeeeeee tam
Nie przejmuj się. Wieczór panieński organizują przyjaciółki panny młodej. Przecież ty jej nawet dobrze nie znasz, bez sensu, żebyś wyskakiwała z panieńskim.

Gość oświecona.
naprawde tak myślisz? ale może byc jej przykro... jejku juz sama nie wiem :-( teraz tak myslę szybko, co mogę wymyślić... może zrobiłabym kilka pyszności, upiekła tort i zrobiła jakąś kolację-niespodziankę??? ale nawet nie miałybyśmy gdzie tego zjeść, no i tak bez sensu tylko we dwie! nie znam telefonu do jej przyjaciółki :-( ona pewnie przyjedzie ciut wcześniej, bo to kawał drogi, chociaż właściwie nie wiem :-(

Gość maszynka 1
też uważam że skoro nie masz żadnej więzi z narzeczoną brata to nie musisz organizować takiego wieczoru. Jeśli ona chce taki wieczór zrobić to na pewno zaplanowała go już z koleżankami i pewnie Cię zaproszą (przynajmniej powinny!) bo jesteś świadkową. Nie stresuj się.

Gość krewetka123
u mnie jest taka sytuacja....Pan Młody to kolega mojego chłopaka.....w sumie znam ich obydwoje...ale wiesz ja sie zapytałam Panny Młodej jakie mają być moje obowiązki ..mam mieć wszystko co trzeba w torebce ..mam kolo niej siedzieć ..zadedykowac piosenkę ..życzenia itp. wieczór panieński fajna sprawa ale mnie na to nie stać żeby wszystko zorganizować..niestety..dlatego od razu mi powiedziała że tego robić nie muszę...

Gość upi
uuuuuuuupppp

to nie jest obowiązek panna powinna zasugerowac cheć uczestictw w wieczorze no i najczęsciej robią to jej psiapsiuły, czesto zbiegiem okoliczności są tez świdkowymi, ale nie sądzę żebyś powinna się stresowac