Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crazy one

próbować jeszcze raz?

Polecane posty

Gość crazy one

byłam z nim przez 3 lata, potem nawarstwione pretensje do niego zebrały się jednego dnia, rozeszliśmy się bardzo gwałtownie, zerwaliśmy kompletnie kontakt, teraz ja się do niego odezwałam jakiś czas temu - nawet nie wiem czy ma dziewczynę, na pewno poukładał sobie jakoś życie z nowymi znajomymi i w ogóle, a ja teraz tęsknię do tego co było, z drugiej strony pamiętam to, co było złe... zaczęliśmy sobie rozmawiać przez Internet raz na jakiś czas, czasem jest świetnie, tak jak było, ale ja już sama nie wiem co robić - wchodzić w to, czy dać sobie święty spokój co myślicie?

Gość donia eduina
ponoć dwa razy nie wchodzi sie do tej samej rzeki.Skoro wtedy nie wyszlo to myslisz ze teraz bedzie lepiej? watpie...poprostu tesknisz, a masz kogos?

no właśnie nie mam, i tym bardziej mnie do niego ciągnie ;) takie głupie, ale prawdziwe

Gość donia eduina
moze poprostu ciagnie Cei do kogos... a ze on sie napatoczyl..? nie wiem zreszta, ale ja bym odpuscila:)

Gość edek bez kredki
Oj nie warto, na dowidzenia powiedziała, ze nadajemy na innych falach, po kilku miesiącach nawiązała jednak nieśmiały kontakt. Piszę, bo wiem, miałem obawy a jednak spróbowałem to wiem. W moim przypadku kobieta stwierdziła, że woli jednak być sama, bo jej z tym dobrze i dodała, że może za kilka lat zacznie sobie kogoś szukać, teraz nie potrzebuje, powiedziała mi to po ponad 8 miesiącach jej "podchodów" i po ponad miesięcznym spotykaniu się. Podła egoistka :P W skrócie: skro nie grało to nie zagra :O

Gość groteska
ja by,m sprobowal jeste jedyna i nie powtarzalna nie sluchaj ludzi ktorzy kieruja sie uprzedzeniami nie wiem jak dlugo nie jestescie razem ale moze sie zmienil moze zrozumial, nie sprubujesz nie bedziesz wiedziala, lepiej sprobowac i wiedziec niz nie wiedziec i zalowac naprawde dlogo