Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .rózyczka.

Czy masowanie piersi je w jakims stopniu powiększa?? Mi sie zdaje że tak

Polecane posty

Gość .rózyczka.

Moj ukochany ostatnio mi czesto je masuje i pieści i sa teraz znacznie większe. Tylko obawiam sie że to przez cykl miesiączkowy bo np. po okresie mam male a przed większe i teraz sama nie wiem .. :(

Gość .rózyczka.
Ehh chciałam tylko sie dowiedzieć co wy o tym myślicie ale widze ze nie ma tu juz normalnych ludzi .. To prawda że forum zeszło na psy :( Za chwile nikt nie bedzie zakladał nowych tematów

Gość adeee
rózyczka dobrze Ci się zdaje. Powyższy komenatrz świadczy tylko o braku kultury piszacego ale na to nic się nie poradzi :0

Gość adeee
jak regularnie masuje się piersi i wciera dobry ujędrniajacy balsam to piersi stają się pełeniejsze. Oczywiście z a nie zrobi sie d ale ładne b jest bardzo możliwe. Ja mam miseczke c-d ale brak jej jędrności. Od kilku tygodni stosuję vichy ujędrniajacy i codzienny masaż i naprawde biust stał się pełniejszy a przez to wydaje się być większy. Poza tym masaż to dodatkowy plus w postaci samokontroli piersi :)

Gość .rózyczka.
No więc sie nie dowiem.. Koniec tematu :(

Gość adeee
podczas cyklu wyglad piersi też się zmienia. Przed miesiaczka są pełniejsze.

Gość .rózyczka.
Dzięki za odp :) Ale ja nie uzywam żadnych baslamow

Gość adeee
zacznij uzywać Od 20 roku zycia każda kobieta powinna choćby zwykły nawilżajacy - ginekolog mi mówił. Skóra jest bardzo cieniutka w tym miejscu i szybko wiotczeje. Jesli masz malutki biust to jeszcze nie taki problem ale przy większym to juz obowiązek - żeby po 40 nie był do pasa i nie wygladał jak rodzynki :)