Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawroty głowy

Ginekolog- i anty. na cere wlosy

Polecane posty

Gość Zawroty głowy

Chciałabym zacząć przyjmowac hormony, głównie ze względu na cerę i włosy, które w ciągu ostatniego roku zmieniły się w koszmar, oraz ogromne bóle przedmiesiączkowe. Dopiero jednym z późniejszych powodów jest antykoncepcja, choć też b. ważna. I teraz mam pytanie- czy ginekolog dobrze ocenić może tabletki z hormonami, które najlepiej zadziałają na moją cerę- czy nie powinnam robić jakichś badań wcześniej u dermatologa itp.? Nie wiem jak ginekologowi o tym wszystkim powiedziec..Nie wiem czego sie boje, ale to silniejsze ode mnie..

Gość Zawroty głowy
poza tym to mam strasznie duzo wymagan co do tabletek, tez mnie ciekawi reakcja gin, kiedy mu to wypunktuje. Oczekuje od tabletek: -poprawy cery (przed okresem ogromnie duzo wypryskow, ktore zaleczaja sie do kolejnego okresu, z ktorym ponownie kolejna gromada wyskakuuje:( ) -poprawy dla włosów (przetłuszczają się jak nigdy, wypadają garściami) -sposób na bóle, przez które zdarza się tracić mi przytomność, bóle podbrzusza, piersi, zawroty głowy -antykoncepcja -no i cena, nie chcialabym wygórowanej. Wiem, ze to sprawa indywidualna, ale moze jesli mialyscie podobne problemy i wymagania- to jakie zostaly Wam przepisane tabletki?

Gość Zawroty głowy
Dzięki!! :) Własnie te same dolegliwości mnie męczą, kropka w kropkę. Bez wahania mu o tym wszystkim powiem 🌼

Gość takie rzeczy moja droga
to tylko w erze niestety