Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anioleczekj

najlepsza metoda USUNIĘCIA NADŻERKI

Polecane posty

Gość anioleczekj

Witam! Mam pytanie jaka jest najlepsza metoda usunięcia nadżerki. bo moja gin uparła się na wypalankę, a szłyszałam ze jest to starodawna metoda, ze zostają blizny, potem ciezko donosić dziecko. Niewiem na jaką metodę sie zdecydować??????? proszę o pomoc.........

Gość nowai22
z takim pytanie to najlepiej do gina... Moja koleżanka leczyla takim specialnym plynem, a druga miala wypalaną -ale to dlatego że już miała dość zaawansowana...

Gość anioleczekj
więc ja z tego co mi gin powiedział mam małą, brałam globułki Gynalgin i moja gin mówi że sie łatnie podgoiło, ale nie znikła, więc konieczny jest zabieg:( słyszałam o wymrażaniu, usuwaniu laserem ale moja gin jak pytam o te metody to tylko mi mowi ze zrobi wypalankę, chyba musze do nowego gin iść.

Gość anioleczekj
hmmm. ... ja właśnie miałam przepisane ze 4 opakowania Gynalgin, i teraz 2 opakowania Clotrimazolum, są to tabletki dopochwowe, ale niestety nie doprowadziły one do zniknięcia nadżerki :(

Gość anioleczekj
Proszę doradzcie coś, może wasze znajome miały zabiegi na nadżerke? nie wiem na co mam sie decydować.........:(:(:(

Gość nowai22
na twoim miejscu wybralabym sie do innego ginekologa, moze bedzie mial inny "pomysł" na usuniecie twojej nadzerki :-)

Gość anioleczekj
yhym, właśnie tak planuje zrobić, tylko wiesz ja jestem ze szczecina a tu cieżko o dobrego gina, właściwie nie znam takiego, tym bardziej że mam jakieś opory do mężczyzn, i chodze tylko do kobiet. Jak narazie korzystałam z usług medicusa, ale nie jestem zadowolona.

Gość ta_druga
jeśli chodzi o nadżerkę słyszałam ze wymrażanie jest często stosowane u młodych dziewczyn. Wypalanie raczej tylko u kobiet które już mają dzieci, ze względu na blizny ,które utrudniają poród . Ja po wakacjach idę właśnie na wymrażanie, wczoraj byłam u lekarza i powiedział ze wakacje nie są dobrym czasem na takie zabiegi. We wrześniu "zaprosił" mnie na godzinkę do szpitala i po bólu :)

Gość anioleczekj
ta_druga ---> własnie słyszałam tak samo jak TY, tylko dlaczego gin nie chce o tym słyszeć, co ja jej mówię. a dodam ze wypalanka bedzie mnie kosztowała 250zł, bo to prywatnie. a moge wiedziec ile Ciebie kosztował ten zabieg (wymrażanie)?

Gość ta_druga
wiesz ja chodzę do lekarza ginekologa prywatnie, ale on również pracuje normalnie w szpitalu i na ten zabieg idę właśnie bezpłatnie do szpitala :)

Gość anioleczekj
fajnie że będziesz go miała za darmo, ja nie stety nie :(:(:( a słyszałaś jak to jest z seksem po tym zabiegu???

Gość ta_druga
chyba mi sie kiedyś obiło o uszy ,że ok 2 tyg abstynencji :( ..ale mogę się mylić. jak i również unikanie basenów,zbiorników wodnych i wszystkich jakiś takich miejsc

Gość anioleczekj
oj martwi mnie ta nadżerka :(:(:(:(:(:(

Gość ta_druga
mnie również,ale ostatnio kogo nowego poznaje to miał jakiś problem z tym. Także wydaję mi sie, że wszystko do przeżycia :) damy rade,będzie wszystko dobrze..musi być. Ale ogólnie radze jednak sie wybrać na wymrażanie jakoś mi tak bezpieczniej to brzmi niż wypalanie :)

Gość anioleczekj
no ja własnie tak czytam te forum i wogole wszystkie info jakie sa w necie, i widze ze wiekszość jest jednak za wymrazaniem

Gość anioleczekj
czy któras z WAS miała nadżrkę, jaką metodą usuwałyście??? doradzajcie PROSZE

Ja nie dawno wymrażałam zabieg trwał 15 minut i był praktycznie bezbolesny

Gość anioleczekj
a mialas jakies znieczulenie??