Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stara a glupia

czy mozliwa ciaza ?

Polecane posty

Gość Stara a glupia

wiem ze bylo pare podobnych tematow ,ale mimo wszystko zapytam :) Kochalam sie z facetem . Mial prezerwatywe ...ale przez moment kochalismy sie bez (wiem , moj blad) . Pozniej znow zalozyl prezerwatywe. Wytrysku nie bylo do pochwy. Kochalam sie z nim kolo 4 dni przed planowana miesiaczka. Mialam dostac w niedziele/poniedzialek. Do dzis brak, ale nie ostatnio tez mi sie spozniala (przez upaly) . Jak myslicie ... moglam zajsc w ciaze ? dodam ze mam 26 lat,wiec nie bylaby to jakas tragedia zyciowa dla mnie ...ale szczerze mowiac ten facet nie nadaje sie do zwiazku, wiec wolalabym, tego uniknac...

Gość nowai22
na 4 dni przed okresem to już na pewno są dni nie płodne więc myślę że okres spóźnia się bardziej przez pogode... po co to robić z kimś z kimś kto się "nie nadaje do związku"?!?!?!

Gość nowai22
na 4 dni przed okresem są już dni nie płodne więc myślę że okres spóźnia się przez upały... ale następnym razem lepiej uważać :-)

Gość Zawrotek
jak to po co to robic?- a o przyjemnosci nie slyszalas?

Gość Stara a glupia
wlasnie sprawdzilam na jakiejs stronie te dni plodne i troche mnie to uspokoilo... Wiem tez ze glupio zrobilam , (nie zaluje tego) ale po prostu potrzebowalam go. Tej bliskosci ... I nie jest tak ze nic do niego nie czuje... To on nic do mnie nie czuje... po prostu ... :(

Gość Stara a glupia
nadal nie mam okresu :O ale to pewnie teraz przez stres - mam nadzieje :O troszke bola mnie piersi , mam wzmozony apetyt - jak przed okresem ,ale nadal nic ... czekam do niedzieli i robie test ... wtedy bedzie ok 9-10 dni po stosunku, wiec powinno juz byc wiadomo? czy jeszcze nie ?

Gość ja też mam taki problem
zanim założyliśmy prezerwtywę wszedł we mnie raz( dosłownie raz), najgorzej że było to w dni płodne, powtarzam sobie że niemożliwa jest ciąża przez takie coś, ale jednak nie dostałam okresu w spodziewanym terminie, zrobiłam test - niby negatywny, ale boje się okropnie, też jestem stara i głupia

Gość ktos 35
Dziewczyny mam pytanie robilam test 2 tyg i test trzy tygodnie po stosunku wyszedl nagetywny dostalam okres w terminie jednak mam watpliwosci czy moge byc w ciazy?? Jak jest się w ciąży to okres to raczej plamienie czy też czasem dużo leci?? Prosze odpowiedzcie mi dodam że piersi mnie bolały przed okresem ale wraz z nadejściem okresu ustal bół czymoge być w ciąż może to tylko moja wyobraźnia prosze odpowiedzcie

ktos 35 czy to Twoje pocztaki? Ja na poczatku tez tak schizowalam,ale uspokoilam sie dzieki mierzeniu temperaturki teraz juz wiem ze jak mi spada dzien przed to zbliza sie okres i pozniej jak juz jest na niskim poziomie to jak jest nawet mniejszy okres to nie ma mozliwosci ciazy. W Twoim wypadku za czesto uzywasz wyobrazni