Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maly smutas

Polka z ciemnoskórym

Polecane posty

Gość maly smutas

Ale ze mnie rasista. Mieszkam sobie w Londynie. Niedlaeko mnie mieszka ladna moze 22 letnia Polka. A wczoraj widze ze ma chlopaka hmm nie wiem jakiego pochodzenia - generalnie Pd. - Zach. Azja lub Indie. Ciemnoskóry jescze z jakim beznadziejnym lancuchem na szyji. Dlaczego ona z nim chodzi? Czy dla kasy? Chyba nie. Moze Polacy do nie nie startuja. Ogólnie w porównaniu do mezczyzn innych narodowosci polscy faceci sa bardziej niesmiali do kobiet. Co ona w nim widzi? Gdyby to byl chociaz facet ( ciemnoskóry ) z wyzszej pólki albo Anglik.

Gość maly smutas
nie tylko smutas u mnie mały :( może dlatego wolą murzynów - oni mają wielkie

Gość Tomcio z Paluch
A Ty startujesz? Nie...to co ma czekac w nieskonczonosc az jakis polski emigrant sprzatajacy ulice sie do niej usmiechnie? Ja tez bym wolal na jej miejscu szefa azjatyckiego baru! Przynajmniej ma co jesc

Gość Pewien Jacek
no tak - ma co do ust włożyć :) a ja nadal mam małego :(

Gość taka dobra rada
zacznij sie odpowiednio zachowywac w stosunku do kobiet, to nastepnym razem zamiast ciemnoskorego kobieta wybierze Ciebie. Znam wielu obcokrajowcow i bez dwoch zdan, maja zupelnie inna mentalnosc niz polacy i zupelnie inaczej traktuja kobiety. Sama mam mezczyzne, ktory nie jest polakiem, traktuje mnie jak przyslowiowa "ksiezniczke". Z polakami jak sie spotykalam, to jakos nigdy mi nic nie wychodzilo tak jak trzeba. Zachowanie nie takie, podejscie do kobiet nie takie... z reszta mniejsza z tym, i tak mnie pewnie zaraz zjedziecie, ale mam to gdzies ;)

Rzeczywiscie nie startuje - jestem za bardzo niesmialy. I tez o tym myslalem piszac o tym. Swoja droga czy warto wiazac sie dla pieniedzy? Dla wielu kobiet warto? Acha - nie sprzatam ulic.

Czy zle zachowuje sie w stosunku do kobiet. Faceci którzy gorzej sie zachowuja ( traktuja kobiety jak mieso ) maja wieksze szanse. A o jaka mentalnosc Ci chodzi ? ( oprócz szacunku do kobiet ) A tak swoja droga jak kobiety sie szanuja :-) ( a takze innych ). Ktos sie podszywa.

Gość stardust1200
pozwolisz ze wyjaśnię, dlaczego NIE Polak jest lepszy: - szanuje kobietę - potrafi słuchać - jest wykształcony (nie koniecznie bogaty) - otwarty na świat i ludzi, tolerancyjny - uczciwy - spędzanie dnia przed telewizorem z puszką piwa w ręce jest dla niego nie do przyjęcia - jest samodzielny i niezależny - w kobiecie ceni osobowość, o wiele bardziej niż przeciętny Polak po doświadczeniach z burakami, nieudacznikami i palantami z Polski, w końcu jestem szczęśliwa w związku z obcokrajowcem. A ty sobie dalej bądź rasistą i oglądaj laski z zazdrością - na odległość powodzenia

Charakteryzuje sie tymi wszystkimi cechami. A rasista kazdy jest. Takze Ty - GENERALIZUJESZ \"po doświadczeniach z burakami, nieudacznikami i palantami z Polski.. \" A jakiej narodowosci jest Twój maz?

Gość xcgfsdfgasd

A co w tym dziwnego. W dzisiejszych czasach i w większych miastach to normalna rzecz. Ja osobiście wolę normalnych białych, ale są rożne gusta i guściki. Nie wszyscy są rasistami!!!

\"stardust1200 pozwolisz ze wyjaśnię, dlaczego NIE Polak jest lepszy: - szanuje kobietę - potrafi słuchać - jest wykształcony (nie koniecznie bogaty) - otwarty na świat i ludzi, tolerancyjny - uczciwy - spędzanie dnia przed telewizorem z puszką piwa w ręce jest dla niego nie do przyjęcia - jest samodzielny i niezależny - w kobiecie ceni osobowość, o wiele bardziej niż przeciętny Polak \" Bredzisz :P.Spytaj arabuski czy wolą Polaków czy swoich:P?

Gość hehehhe