Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny człowiek tak nie mówi

no szlak mnie trafia

Polecane posty

wszędzie piszą bezrobocie spada no szlak mnie trafia jak ma nie spadac skoro za chwile polaków bedzie brakowało w kraju Nie wiem doprawdy czym rzad się chwali

Gość która z Was...
no, ty na pewno nie wyjedziesz. Za cienki Bolek jesteś, żeby zaczepić się realnie w pracy za granicą

Gość chyba szlag
słownik sobie kup !

denni ludzie z was

Gość 543210
To weź plecak na garb i idź na szlak. Teraz jest odpowiednia pora.

czekajcie, czekajcie, on-ona ma racje! juz ludzi do pracy brakuje... a ciekawe kto wybuduje stadiony przed 2012? Rumuni? nie ma sie naprawde czym chwalic, rzad nie robi nic zeby wyjsc z twarza z tego zobowiazania, W ogole, po co mysmy sie tam pchali?

Najgorsze w tym wszystkim jest to,że prezdent przypisuje sobie spadek bezrobocia za osiagniecie swojej prezydentury,tylko ciekawe co zrobił w tym kierunku :o Dla nich najważniejsze są statystyki Kiedy w wywiadzie pytali go co zrobić aby ludzie nie wyjeżdzali ,odpowiedział niech wyjeźdzja,przyjadą inni na ich miejsce

Gość Korcipa
Jak to co zrobił w tym kierunku (spadku bezrobocia?) ? Wszystko zrobił, żeby ludzie spierdolili z tego kraju ...:P

Gość trusski
haha racja. zrobil tyle ze powyjezdzali! mnie tez smiesza te cale statystyki bezrobocia... bezrobocie spada im dlatego ze jak ktos wyjedzie na 3 miesiace a pozniej wroci to nie przysluguje mu juz zasilek i dlatego tyle osob nie ma w tych statystykach. w ogole w polsce robi sie jedno wielkie bagno. moja kuzynka po pol roku pracy w irlandii odlozyla na wakacje i samochod. i wcale nie ma zamiaru wracac do polski... do takiego piepsznietego kraju gdzie bezrobocie spada a nie ma kto nawet isc do roboty za 2000... po co skoro za graniza dostanie 4 razy wiecej i zostawi dla siebie jedna trzecia? podobno w anglii kazdy kto pracuje 1/3 wydaje na rozrywki (jakies koncerty, zakupy itp), 1/3 na zycie (jedzenie, mieszkanie, oplaty, samochod), a 1/3 odklada... pozniej na starosc im nie brakuje...