Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rosemarys Baby

buraki w garniturach idą do marketu

Polecane posty

śmieszy was, jak w niedzielę w supermarketach pełno jest rodzin, które ida do marketu prosto z kościoła? bo mnie tak u mnie na osiedlu market jest tuż obok kościoła totez jak na dłoni widać te migracje ponadto zabawne sa osobniki w srednim wieku w markecie w garniturach i garsonkach - dla nich chyba te niedzielne zakupy to rodzaj kulturalnej rozrywki i dlatego tak się stroją

Gość a ja bym ci radziła żebyś
nie udawała lepszej niż jesteś

Gość a co jest smiesznego
w pojsciu do sklepu po kosciele?

Gość zgłupiałam jużw 14 dniu cyklu
śmiesza mnie ludzie których to śmieszy-czyli autorka mnie śmieszy!!!

założyłaś kolejny topik i opowiadsz o swoich emocjach . Jezeli masz jakies problemy emocjonalne to powinnaś udać sie do odpowiedniej poradni.

Gość komuszka
nie śmieszy mnie to i nie uwazam, że jak ktos się ubierze w garnitur do koscioła, to jest burakiem; tak samo dobrze w kosciele pasuje garnitur jak dzinsy i tshirt, nie wiem, co w tym takiego smiesznego

ciesze się że kogoś rozsmieszyłam smiesza mnie tez zyczliwi psychologowie - samouki, którzy każdemu zalecają terapię :)

komuszka - garnitur do kościoła ok ale do marketu??? odnosze wrażenie że to jest przeważnie tak: jak ktoś na codzień do pracy chodzi elegancko ubrany np. w garnitur lub kostium, bo musi, to weeken preferuje luźniejszy styl a ci co w weekend paradują w odświętnych ciuchach to na codzień leżą w gaciach na kanapie

mnie smieszyloby chyba bardziej gdyby szli do domu sie przebrac a dopiero potem zaiwanialiby do marketu, zeby przypadkiem nie rzucic sie w oczy takim .... hm.... (niewazne zreszta), jak ty:o

Gość na wsiach tak jest

Gość ale masz dylemat
powinnaś prace naukową o tym napisać

w sumie to katolicy nie powinni chodzic w niedziele do marketu w ogole, bo przecie powinni dzień swięty święcić, nie uważacie?

noo, wprowadzmy obowiazujace stroje do marketow - slomkowe kapelusze i gacie plazowe. gratuluje myslenia i umiejetnosci tworzenia swoich teorii. pulitzer jak nic.

Gość frk/09
śMIESZNE są te osoby, które poswięcają uwagę innym osobom, zajmując się ich zachowaniem, z niby to nonszalanckim znastwem właściwego stylu i tonu. Tymczasem, wytykanie śmieszności innych, ma na celu odwrócenie WŁASNEJ UWAGI OD WŁASNEJ ŚMIESZNOŚCI. Przy czym otoczeniu daje się pokaz żałosnej małości...

Gość sama lepszego poziomu
nie reprezentujesz cyt. "buraki w garniturach"

ja w sumie nie wiem czego tak na mnie jedziecie jak macie inne zdanie to mozecie je wyrazic ciut mniej dosadnie no chyba ze akurat czyscicie garsonki na nastepna niedziele i to was zbytnio absorbuje :p

Gość komuszka
po pierwsze, jak ten cały market macie obok koscioła, to maja specjalnie wracac do domu i jeszcze raz isć tą samą droge , zeby jedna taka nie musiała patrzyć na "buractwo" ? maja po drodze , to wpadaja do marketu, nie widzę w tym nic dziwnego; ja jak wracam ze stajni w bryczesach , ubłoconych butach i brudnym tshircie, a mam cos kupic w markecie, to ide tak i nie jade specjalnie sie przebrać - i mam gdzies , ze ktos sobie cos pomysli a co do twojej teorii - są ludzie, którzy pójscie do koscioła biorą bardzo na serio i dla nich nie uchodzi pójsć na mszę w byle jakim, luxnym ubraniu; to tak, jak na imieniny czy urodziny ubierasz się bardziej wyjsciowo - tak oni też mój tato nigdy by sobie nie pozwolił na wyjscie do koscioła w podkoszulku albo gaciach do kolan - takie zwyczaje wyniósł z domu i tego sie trzyma

nikt nie jedzie po tobie, tylko po twojej bzdetnej teorii. jesli nie wiesz dlaczego - proponuje zakonczyc temat, a ty pojdz sobie dalej myslec nad kolejnym, inspirujacym do przemyslen topikiem. :o

Gość a co sadzicie
Rosemarys baby - gdzie mieszkasz?;)

Gość frk/09
W sumie to nie wiesz... A Tobie kto dał prawo uzywać określenia "buraki w garniturach"..? To nie jest "jechanie"..?

Gość komuszka
a tobie pewnie sie wydaje, ze jestes strasznie cool , ponad nich , i patrzysz na nich z góry a w sobote , jak wszystkie inne młode cipki, zakładasz mini, te nowe-na-nowo legginsy, plastikowe kolczyki , baleriny i idziesz na dicho, gdzie wszystkie wygladacie jak z jednej matrycy

komuszka - a gdzie ty przeczytalas, ze nie podoba mi sie jak ludzie ida ladnie ubrano do kosciola....no bo juz opadam przy tobie z sil