Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dimelo

sex na balkonie

Polecane posty

Gość para nago
Bylismy z mezem na impresce u znajomych w centrum miasta bylo nas pare osob w miare uplywu czasu towarzystwo sie wykruszalo powoli az zostaly nas trzy pary popjalismy sobie i rozmawialismy na rozne tematy az doszlo do tematu nago nabalkonie i sex na nim bylo fajnie super kazdy byl odwazny do momentu az no to idziemy wszyscy nago na balkon jakos co poniekturym zabraklo odwagi ale jak zobaczylam ze Ola sciaga fataleszki i juz jest toples zaczelam sciagac i ja za nami poszla Ala bylysmy juz toples panowie zaczeli tez sie rozbierac zatrzymalo sie to na majtkach Ola podeszla do mnie i zaczela mi je sciagac a ja jej Ala zdjela sama naszym oczom ukazala sie piekna gladka cipka Ali my obie tez juz stalysmy nagie panowie zdjeli slipy pokazaly sie nam ich stojace kutasy byly ladne grube i stojace no i karzdy byl prawie wymiarowy t.z od17do21cm byly sliczne panowie sciagneli skurk z kutaskow i ukazaly sie nam rozowe glowki ich penisow my natomiast wyszlysmy ja balkon calkiem nago bez zadnych oporow stanelysm przy barjerce zozstawilysmy nogi i palcami rozchlilysmy nasze cipki oczom panow ulazaly sie wnetrza naszych rozowych i podnieconych cipek.Panowie wyszli za nami na balkon ze stojacymi kutasami blkon niczym nie byl osloniety tak ze wszystko co dzialo sie na nim bylo dokladnie widac z ulicy,wypielysmy nasze tylki do tylu by panom bylo latwiej wejsc w nasze cipki kutasami i tu niespodzianka panowie postanowili wymienic sie zonami druga taka okazja mogla sie im nie trafic poczulam ogromne pidniecenie Ola powiedziala co ty na to super odpowiedzialam jak sex to sex wymienimy sie po potem i my zamna stanol Oli maz mial grubego kutasa i sztywnego bo jak mi wkladal myslalam ze mi cipa peknia ale wszedl i zaczol mmie dac moj maz dymal Ole on ma 19cmOla tylko jeknela ale fo przyjela i to po same jaja maz tak lubi ostro dymac Ola zaczela ruszac dupka dociskala dosc mocno chyba kutas mojego meza jej podpasowal jej maz tez mi wsadzl po same jaja Ale dymal narazie jej maz nasze cycki falowaly za barjerka balkonu panom zaczely twardniec kutasy wiec postanowilysmy zrobic zamiane ja wzielam meza Ali mial dlugiego kutasa i dosc grubego nadstawilam mu cipe wszedl po mezu Oli bez problemu moj maz dymal teraz Ale tylko jeczla zabawa rozkrecala sie na dobre panowie postnowili ze benda nam wkladali w cipki rozne przemioty zaczeli od puszek z piwem potem bubetelki po alkoholu jablka cukinje gruszki telefony az postanowili ze benda nas dymali zbiorowo jedna po drugiej na piczatek zaczeli od Ali dymali ja w cipe dwoma kutasami naraz i trzeciego mala w tylku potem obciagala trzy naraz potem bylam ja tez mialam dwa naraz w cipie co za uczucie tego nie zapomne to cos wspanialego no i na koncu byla Ala dymali ja tak kak nas no i nastompil final panowie tryskali po nas sperma bylam zalana cala jeszcze tak obfitych wytyskow spermy nie widzialam potem panowie wsadzili nam swoje kutasy do ust zaczelysmy je ssac jeszcze byla w nich reszta apermy ale zadna z nas nie wyplula weszlsmy do pokoju odpoczelsmy troche i moj maz zaczol od nowa kutas mu stal jal slup dal mi go do obciagania reszta ruszyla za naszym przykladem dalsmy sie do poznych godzun nicnych potem wszyscy razem poszlismy sie przespac.Rano maz Oli od tylu wsadzil mi kutasai zaczo mnie dymac Ala zaczela ssac mojemu mezowi kutasa Ola lizala jej cipe.Padla propozycja by w bialy dzien dymac sie na balkonie i poszlismy na ulicy bylo paru gapiow panow koboet to nas jeszcze bardziej podniecalo maz Ali spuscil mi sie w cipie Ala to widziala i docisnela cipe do mojego meza kutasa i tez sie jej zlal w cipie ale nie przestawali dymali dalej bylo cudnie.Umuwilismy sie na wspulny wyjazd do Kijowa za dwa miesiace.Pojechalismy panowie jeszcze zamowili panie z agencij przyjechaly super laski mlode zgrabne spore cyce bylismy juz wszyscy nago panie tylko weszly zdjely sukienki i dolaczly do nas lizaly nam cipy jezykami draznily nam lechtaczki a panowie dmali je od tylu potem nasi mezowie wzieli je na balkon i tam je dmali,my wyszlysmy jak oni skonczyli i zajelysmy sie soba lunie jak kobieta lizee mi moja pizde mialam orgazm za orgazmem chyba kazda z nas tak miala i tak bylo przez cztery dni przyjechalismy do domu panowie zruchani my wydymane az cipy nas bolaly Ola powiedziala ze nareszcie nogi ma razem i ze z mojego meza to kawal dibrego jebaki co tez powiedzialam o jej i Ali mezu.Teraz spotykamy sie razem na grupowe dmanie zapraszamy do nas czasami mlode panie i pary by troche panowie poruchali cos nowego i tamten facet mal trzy nowe cipy do ruchania ale jeden to mial taki spust spermy ze myslalam ze nigdy mu sie nie skonczy zalal mi cala cipe cycki twarz ruszyl tylko lekko skura i juz sie spuszczal obspermil nas wszystkie trzy Ola wsadzila jego kutasa sobie wpizde jak tryskal sperma i spuscil sie jej w srodku powiedziala ze miala odlot znowu Ala lubi jak facet spuszcza sie jej w ustach wziela tego kutasa do ust a ten wsadzl jej azpo same jaja i dostal orgazmu tryskal jej sperma w samo gardlo potem Ala powiedziala ze myslala ze utopi sie w spermie bo nie nadazyla polykac taki onfity mial wytrysk spermy ale sex na tarasie balkonie to jest to super to tak bardzo podnieca i tego sie nie zapomina i cjce sie jeszcze i jeszcze za kazdym razem jak maz mnie dyma w domu ciagne go na balkon albo do okna wtedy tak nardzo sie podniecam i szybko mam orgazm polecam drogie panie takiego orgazmu jeszcze nie mialyscie to co ze was ktos zobaczy to jeszcze nardziej was podnieci a napewno warto dla takiego orgazmu jak nie chcecie w domu to latem idzcie na plaze w krzaki tylko nie chowajcie sie za mocno by bylo was widac i jak ktos was zacznie podgladac zobaczycie jak was to podnieci jak zauwarzy to maz niech ci o tym pwie a jak ty powiedz mezowi podniecenie a potem orgazm jest mie samowity polecam bo wiem zautopsij i praktyki

Gość gość
Seks ba balkonie to jest super. Ale pokazywać seks w telewizji . To jest obrzydliwe.

Gość gość
Też mam to za sobą i bardzo lubię uprawiać sex na balkonie. Mieszkam na 10 piętrze a balkon mam duży Często się na nim opalam nago. Oboje z partnerem jesteśmy naturystami i najczęściej chodzimy nago po mieszkaniu szczególnie latem.

Gość lucjusz_mostowiak
A korzystaliście już z asortymentu do uprawiania sexu na balkonie? Zajrzyjcie na www.intymnosc24.pl Atrakcyjne promocje i bogaty asortyment. Na pewno Wam sie coś spodoba

Gość halinka_cupa
Ciekawe, może coś kupie z tego sklepu. Promocje wyglądają dość dobrze. Apetycznie!

Gość gość
nie ma chętnych na balkon? tak ciepło:)

Gość gość
Seks i masaże z partnerem to bardzo dobry i przyjemny sposób na szczuplejsza sylwetkę. Oprócz tego ze poprawia zdrowie naszego organizmu i spala duza ilość kalorii to sprawia że w naszym mózgu wydziela sie duża ilość hormonów szczęścia

Gość gość
Plenerowy seks bez porównania jest przyjemniejszy niż w czterech ścianach. Polecam każdemu chociaż raz spróbować.

Gość gość
pewnie ze tak a dziś gorąco:)

Gość Szalona Barbara
Akurat wczoraj mąż mnie posuwal na tarasie. Aż mam mokro jak sobie przypomnę ;) Tylko że to było w nocy, przy blasku księżyca i przyjemnie chłodno po całym upalnym dniu. Jakoś nigdy nie próbowaliśmy na tarasie ale wczoraj nie mogłam spać, strasznie duszno było w domu i wyszłam na taras, wiaterek przyjemnie powiewal i taka mnie ochota naszla, że obudziłam męża i zaprowadzilam na taras. Trochę się całowalismy na stojąco a potem ukleklam i zaczęłam mu obciągac a potem wstałam i wypielam mu się, trzymając się barierki. Piescil mi cycuszki i lechtaczke, był strasznie podniecony bo czułam że wytrysk to kwestia chwili, dawno nie mieliśmy orgazmu jednocześnie a wczoraj miałam orgazm dokładnie w chwili kiedy przytrzymal mnie za biodra, mocno się we mnie wbił i spuścił. Czułam orgazm dokładnie kiedy czułam jak wypełnia mnie sperma. Dziś musi być powtórka ;)

Gość Paula_loda
Ja miałam udany seks na balkonie z nowym wibratorem ze sklepu www.intymnosc24.pl Polecam zakupy w internetowym sklepie. Pełna dyskrecja!

Gość gos

Mieszkam w bloku sasiaka z naprzciwka dziennie conajmniej z dwuch obsluguje na ba;konie palac papierosa a sasiad pracuje w angli 

Gość gość

w sylwestra wyskoczyłam na taras z kumpelą, wychylałyśmy się przez barierkę, nie zwróciłyśmy uwagi że nasi faceci przyszli i zobaczyli jak nam się podciągnęły miniówki. Każda została dociśnięta do barierki, przytrzymana i od tyłu bolce zaczęły pieścić pupę. Najpierw czułam to luźno i żartobliwie, ale szybko zrobiło się konkretne dobieranie. Pończochy i stringi niewiele broniły i stało się. Wstyd ale fajnie było.