Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka dziewczyna

Dziewczyny, nie przejmujcie sie! Ja jestem brzydka a mam olbrzymie powodzenie!

Polecane posty

Gość brzydka dziewczyna

W tej chwili kreci sie wokol mnie 5 chlopakow, bardzo fajnych. Nie wiem dokladnie co w sobie mam, po prostu emanuje szczesciem, duzo sie usmiecham. Wychodzi na to ze to wystarczy zeby miec powodzenie! Z twarzy jestem przecietna, fryzurke mam normalna, ubieram sie w jeansy i koszulki, rozmiar piersi A, 167cm, 47kg. Cale nastoletnie zycie mialam potworne kompleksy na punkcie wygladu i nikt sie za mna nie ogladal, po 20-tce postanowilam zmienic nastawienie, zaakceptowalam sie i nagle mam wielu adoratorow. To takie proste!

Gość figusia
TO SUPER, CIESZE SIE. USMIECH NA TWARZY NA PRAWDE WIELE ROBI:)

Gość brzydka dziewczyna
Gdzie ja powiedziałam ze jestem latwa?!?! Jestem jeszcze dziewica, mam dopiero 22 lata!! Czekam z seksem na tego jedynego. Uwazam ze kazdy sam powinien oceniac, kiedy jest juz gotowy na wspolzycie. Jesli bedziesz sie teraz jacekkkkkkk wysmiewac ze mnie ze jestem dziewica, to bedzie juz swiadczyc wylacznie o tobie i twoim braku kultury.

Gość no to kręcą
bo chcą rozdziewiczyć, proste:)

Gość brzydka dziewczyna
Niewazne, chodzi mi o to ze kiedys sie nie krecili, a teraz kiedy jestem pewna siebie jest inaczej. Pisze to dlatego bo na tym forum pelno jest dziewczyn skarzacych sie na swoj wyglad, a to co mogloby im pomoc to inne spojrzenie na swiat i usmiechnieta buzia :)

Gość cieszymy się twoim
szczesciem

Gość urzekła mnie twoja
historia

Gość Lizak na patyku
i tak trzymaj, do zycia trzeba sie usmiechac...a Ci co zawsze maja cos na nie do powiedzenia do niech sobie lepiej zrobia krotka analize co w ich zyciu jest nie tak ze musza te negatywne smutasy na ekran przelewac.

Gość gość
dobry temat w ramach eksperymentu spróbuję twojego podejścia, zauważyłam, że podobam się na początku, ale potem jak ludzie widzą, że mało się uśmiecham to przestają za mną latać, zwłaszcza faceci

Gość gość
jestes chuda to dlatego

Gość gość
Bo my mężczyźni lubimy kobiety pogodzone same ze sobą, nie ma nic gorszego niż kobieta wiecznie narzekająca na swój wygląd, wytykająca sobie kompleksy, wstydząca się samej siebie... takim kobietom ciągle trzeba coś udowadniać, skakać koło nich, a one i tak będą wiecznie niezadowolone, o seksie nawet nie wspominam, bo jest tragiczny, mdły, nijaki. Kompleksy warto mieć, bo dzięki nim człowiek jest pokorniejszy i nie ma wybujałego ego, ale nie można z nich robić tragedii, bo to tylko wygląd zewnętrzny, który bardzo łatwo zaakceptować osobie która zdecyduje się z nami być, zwłaszcza jeśli w grę wchodzi coś więcej.

Gość gość
upppppp

Gość gość
jestes glupiutka i mloda , mlodzienczo wygladasz wiec dzieciaki sie uganiaja, jak dorosniesz to zaden juz sie nie zainteresuje

Gość gość
mam typowo zydowska urode, wzrost 168, wiec nie jest to typowa uroda, ktora jest w modzie i ma branie - blondynka, jasne oczy, twarz bardzo delikatna, wzrost im mniejsza tym lepiej nie narzekam na brak brania :D

Gość gość
Nie napisalas nic odkrywczego bo kazdy wie ze kobiety maja latwiej w zyciu i mniej sie od nich wymaga niz od mezczyzn

Gość gość
a na co komu olbrzymie powodzenie ,ja wole spokoj i kogos wyjatkowego

Gość gość
"Bo my mężczyźni lubimy kobiety pogodzone same ze sobą, nie ma nic gorszego niż kobieta wiecznie narzekająca na swój wygląd, wytykająca sobie kompleksy, wstydząca się samej siebie... takim kobietom ciągle trzeba coś udowadniać, skakać koło nich, a one i tak będą wiecznie niezadowolone, o seksie nawet nie wspominam, bo jest tragiczny, mdły, nijaki. Kompleksy warto mieć, bo dzięki nim człowiek jest pokorniejszy i nie ma wybujałego ego, ale nie można z nich robić tragedii, bo to tylko wygląd zewnętrzny, który bardzo łatwo zaakceptować osobie która zdecyduje się z nami być, zwłaszcza jeśli w grę wchodzi coś więcej. " Ale fajnie napisane :)

Mylisz się Jesteś ładna. Ładnym się jest własnie jak jest się fajnym Przynajmniej w moich odczuciach tak jest. Ładny "głupi" chłopak nie bedzie ładny będzie ochydny, okropny

Gość gość