Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SuleViae

Samotna w Anglii

Polecane posty

Gość SuleViae

Cześć wszystkim przyszłym mamusiom ... mam takie małe zapytanko ... chodzi mi czy wiecie coś o temacie związanym z benefitami przed i po urodzeniu ile i co dokładnie? jestem tu pierwszy raz, więc mam nadzieję, że czegoś się dowiem ... A o mnie:jestem w 17 tyg ciąży .... nudności nie miałam (może ze 3 razy), termin mam na święta :) a dokładnie 24 grudnia... mam na imię Agata, lat 22 ... mieszkam w Grimsby pól godzny drogi od Sheffield. czekam na odpowiedź i dziekuję z góry ... buziaczki :*

Gość wejdz na topik
ciezarne Polski w anglii - w tym samym dziale, tam wszystkiego sie dowiesz!

Gość Omenka
hihi dobre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Więc myślisz że i ja pojechałam do Anglii zarobić na ciąży? Otóż kochana nie ... zaszłam tutaj ... a że koleś okazał się dupkiem to już nie moja wina ... zastanów się co piszesz ... jestem sama ... on nie ma narazie prawa mi nic płacić,m a że rząd płaci tak jak i ja płacę podatki bo pracuję, więc dlaczego nie? z czego mam żyć, wrócić do polski i żebrać matkę o kasę? Która jest na zasiłku ... jak ludzie wogóle mogą tak myśleć jak Ty ... gosz ... Ty chyba pomyliłaś polski z angielkami bo One to mają po 14 lat i już są w ciąży bo kasa ... Pozdrawiam ...

zgadzam sie z toba. ja tez mieszkam w anglii, juz ponad 3 lata. tak jest. a skoro placimy podatki i inne oplaty, to takie same prawa mamy jak anglicy, a szczerze to oni przginaja z tym wszystkim.

i znowu sie zacznie batalia o tym kto, po co i dlaczego wyjechal z kraju; co je na obiad, czego oczekuje od panstwa i inne takie. Bicie piany poraz setny na ten sam temat. Żal mi tej osoby co to prowokuje, musi ją to strasznie boleć, :-0 W kółko to samo... szkoda czasu :(