Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YUYUY

CZY WG WAS POWINNAM OBCIĄC WŁOSY NA KRÓTKO??oto ich fotka..mam dość ...

Polecane posty

Gość YUYUY

bo niedosc ze wypadają i zrobily sie cieniutkie to mają tak idziwny kolor jakby rudawy co widac na focie..wszystko przez słońce kurcze...mama mowi ze poiwnnam obciąc na chlopaka zeby troche sie wzmocnily i wyładnilay..poradzcie mi prosze..NIGDY NIE FARBOWALAM ICH JESZCZE choc mysle ze powinnam /./mam wachania czy obciąc czy nie ..ale może po obcieciu będa ładniejsze..no nie wiem sama..prosze o rade..tyle tu kobiet siedzi zawsze madrych .z góry dzieki kochane!! http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/e40593cc817f0fa7.html

Gość YUYUY
aha i jeszcze powiedzcie czy zafarbowac jesli nie obciąc i na jaki kolorek bedzie najlepiej zafarbowac .

Gość kvgff
NIE OBCINAJ. Potem jest strasznie trudno zapuscic wlosy

Gość YUYUY
dzieki kochana ale nie uważasz ze jak nie obetne to bedą jeszcze gorsze niż sa?? ..popatrz jaki mi sie kolor zrobil od słońca ..choc i tak lepszy niz przedtem bo mialam "mysi":) mysle nad zafarbowaniem nonstop ale sie boje troche tego:(

Gość NiKoLkA
To zależy jak wyglądasz z przodu. Myślę że powinnaś pójść do fryzjera on napewno doradzi ci fajną fryzurkę która pasowałaby do twojej twarzy :)

Gość tanita348
mi siępodobają Twoje włosy,ładny kolor i wcale nie wyglądają na cienkie,nie rozumiem co od nich chcesz.chciałabym mieć takie "cienkie"jak Ty

Gość YUYUY
no dzieki nikolka:) z przodu wygladam okey chyba ale nie moge pokazac sie na forum :)chodzi mi bardziej o to ze włosy są cienkie raczej niz grube choc sama nie wiem ..moze tylko sobie to wmawiam bo tyle mi ich wypadalo ostatnio:) ten kolor tez jest dziwny:)

Gość masz super kolorek
NAJBARDZIEJ MNIE ZACHWYCA ZE MASZ NATURALNE WŁOSY I NIGDY NIE FARBOWANE .WIDAC ZE SĄ LSNIĄCE.NAPRAWDE SUPER . SZKODA ZE NIE ZROBILAS WIEKSZEJ FOTKI BO BYLOBY WIDAC LEPIEJ :) ALE SĄ NATURALNE A TO JEST NAJWAZNIEJSZE I NIE FARBUJ BO ZNISZCZYSZ!

Gość no nie sa za grube

Gość zetnij to sie pogrubia

jak uwazasz ze sa zniszczone to idz do fryzjerki zeby Ci te zniszczone obciela bo z takich wlosow nic nie bedzie a swoja droga masz grube ladne wlosy moglabys je zaokraglic a nie obicnac na prosto:)

Gość YUYUY
moze jeszcze ktos mi coś doradzi:)ale dzieki za rady!!

Gość YUYUY
a co to znaczy na okragło??zawsze obcinam na prostu kurcze :( chyba sie nie znam na modzie włosowej:( wiem ,wiem ze wiesniacko to wyglada ale nigdy nie chodze do fryzjera nawet tylko ciotka mi podcina koncówki :(

Gość buhahhahaha
To sa zniszczone kłaki?? chyba cie laska powaliło totalnie!!!!!!!!!!!!!!ja pierdole!!!!!!!!!!!!!!. Ja tu widze lsniące włosy a zniszczone włosy i niezdrowe rzadko lsnią kretynko.!

to idz do fryzjera niech Ci cos wymodni dopasuje do Twojej twarzy zawsze cos zmienisz i moze w krotszych Ci bedzie ladniej :)

Gość YUYUY
dziewczynki one własnie moze grube sie wydają jak są rozpuszczone ale własnie mam cienką budowe włosa .są cienkie te włosy pojedyncze jak wezme do reki a nie grube ale jak są rozpuszczone to wygladaja tak jak na focie więc moze nie najgorzej ale i tak mam kompleksy jak widze dziewczyny z super włosami gęstymi i super kolorami a ja taka tchórzliwa jestem i nie farbuje.:)

Gość
ja mam krótkie i nic to nie dało :( ani nie są grubsze, ani bardziej gęste. nie wierz, że ścięcie coś da!!! jedno jest faktem - w krótkiej fryzurze o ile masz kręcone/falowane włosy, mogą lepiej wyglądać, niż oklapnięte i przerzedzone (tak to się pisze? ;) ) długie

Gość YUYUY
kuraiko mam prosciutenkie włosy :)nie falowane:) od dziecka proste jak druty:)choc na focie sa jakby takie nie calkiem proste ale tak wyszlo jakoś :)

Gość masz przesliczne włoski.

Gość
aha :/ to jeśli masz rzadkie, to po obcięciu mogą wyglądać nieciekawie... tzn jeśli masz ten problem co ja, czyli przerzedzony przód... hmmm bo jak miałam długie włosy jeszcze to były falowane, puszyły się i mimo że były cienkie, to wyglądało jakby było ich 3 razy więcej, właśnie z wyjątkiem przodu, gdzie prześwitywała mi skóra i wyglądąło to koszmarnie :(

mowie Ci idz do fryzjera niech Ci strzeli jakas fajna fryzurke a jak masz proste wlosy to jeszcze lepiej bo na kreconych w ogole ciecia nie widac bo kazdy wywija sie w swoja strone, masz pole do popisu Kochana:)

Gość malagatikitaki co ty pleciesz
Ciagle te fryzy modne i sciecia asymetryczne proponujecie ..ech.. Laska ma zajebiscie naturalnie ładne włosy wg mnie nie powinna isc do fryzjera bo bedzie wygladac jak milion nastolatek na ulicy!!!!!! Teraz ma super włosy :proste i naturalne.

Też się zastanawiam nad cięciem...jestem już wstępnie umówiona z fryzjerka, ale nie mam pomysłu dla siebie...chciałabym zapuszczać, lepiej sie czuje w długich, ale mimo cięcia w marcu nie mogę się pozbyć trwałej robionej w grudniu...i teraz nie wiem, czy ciać stopniowo, czy juz się nie piescić tylko ściąć do końca te pseudoloki :O...

Gość podciac troche
z jakies 2 centymetry chronic wlosy przed słoncem bo wysusza zrobic jaks maseczke nawilzajaca ale nie obcinaj !!!!

do malagatikitaki co ty pleciesz: przeciez nie proponuje jej ciecia na kleopatre czyli mega ciezka grzywa tak jak Ty to mi wmawiasz ja proponuje tylko zeby jak chce je wzmocnic i pozbyc sie koncowok zniszczonych to niech zetnie ale niech jej fryzjerka wycieniuje jekko koncowki od razu beda sie ladniej ukladac

no sorki.mozliwe ze zle zrozumialam twe intencje:)

sztama:)

Gość chwalipieto zejdz na ziemie
strasznie liche te włosiny