Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qczii

Pomocy nie wiem o co chodzi.. /

Polecane posty

Gość qczii

Witam :) Prosze powiedzcie mi czy jak zaczne od 1 dnia okresu brac tabletki (przepisał mi je ginekolog) Czy zmieni mi się coś ? Bo normalnie mój okres trwa od 4-5dni czy przestane miec czy co?? a i czy od razu moge kochac sie z partnerem bez prezerwatywy?? na czym to w ogóle polega.. trochę sie boje bo 1 raz bede brac tabletki.. Boje sie że jak będziemy kochac sie bez prezerwatywy i on troche do mnie sie "zleje" to zajdę w ciąże... Moze mi ktoraś opisac dokładnie ?? PROSZE... B

Cześć:) Jeśli będziesz brać pigułki to nie zniknie Ci miesiączka, będziesz ją miała tylko to się nazywa \"krwawienie z odstawienia\" ten \"okres\" pojawia się w ciągu 4 dni po zakończeniu opakowania i trwa z reguły tyle co normalna miesiączka, czyli około 5 dni Choć ja kiedyś miałam po pierwszym opakowaniu plamienie przez miesiąc, ale czasem tak bywa, organizm musi się przystosować. Jeśli chodzi o działanie. Pigułka zaczyna działać już po 6 godzinach od momentu jej wzięcia. Aczkolwiek, ja zanim zaczęłam współżyć bez obaw to kilka dni wolałam odczekać tak dla pewności, aha i pamiętaj, żeby brać pigułki regularnie...to bardzo ważne! Owszem można się spóźnić do 12h i skuteczność jest zachowana ale lepiej dmuchać na zimne. 2 godziny w jedną czy w drugą nie sprawi, że przestaną działać:)

Gość mechata
ehh :o tabletki bierzemy po skonczeniu najlepiej 18 lat ---> skonczylas ? :o ab nie ingerowac bardzo w organizm :o tabletki bierzemy aby wyregulowac tez okres - jaki wniosek? on nie znika :o tabletki bierzemy aby zapobiec niechcianym ciazom - jaki wniosek? mozna sie seksic :o aletabletki PODOBNO nie daja stu procent bezpieczestwa, wiec uwazaj, bo ciaza moze czyhac za rogiem :o a wogole to polecam bocznica.org niestey nie moge znalezc dokladnego adresu :o

wes wejdz sobie na temat tabletki anty...i tam ten temat jest poruszany 12000milonow razy..wiec poczytaj...sobie..pozdraweiam

tyle jest tu topikow o tym wejdz, poczytaj a nie zadawaj tych samych pytan po raz 1000000000001 :O:O google, ulotka i lekarz nie gryza

wogole dziwny wyraz..jak on sie \'\'zleje\'\'....lepiej uzywaj ....skonczy...lepeij brzmi.. a tak wogole to ile masz lat??

do saab ...tak...ulotka i lekarz...ja nie wim ida baby do lekarza...po ta recete i co.....siedza milcza patrzycie sie na siebie.....boze po to on tam jest zeby pytac NO CHYBA ZE CIAZA MILE WIDZIANA...ok..... ulotka ulotka i jeszcze raz ulotka..dziewczynko

americanos 🖐️ w koncu ktos konkretny widze:D:D dokladnie... ale zal mi slow bo to nie pierwszy i nie ostatni raz

oj jak rany...ciekawa jestem czy żadna z was nigdy nie miała wątpliwości, gdy zaczynała brać pigułki. Rety! ludzie, czy naprawdę waszym jedynym zajęciem jest objeżdżanie wszystkich? Strasznie jesteście zgryźliwi i zgorzkniali. Po co tak tym jadem plujecie? Trochę kultury w dyskusji należałoby zachować. Poza tym kto wam dał prawo do oceniania? Nie chcecie odpowiadać na pytanie tu zawarte to dajcie spokoj, nie szkoda wam czasu?

yolanthe nie do Ciebie piszemy wiec w czym problem? jak ja zaczynalam brac tabsy to nie siedzialam na forum zadjac durne pytania tylko spytalam kogo trzeba i postudiowalam ulotke w ktorej i tak sporo pisze.... jest tu tyle topikow o tabl anty ze jest w czym wybierac... nie wiem po co zakladac kolejny TAKI SAM

Gość qczii
Boże dziewczyny ale jesteście okropne! Może nie każdy ginekolog jest taki jak wasz! Chyba kobiety powinny sobie pomagac!! To po co głupio odpisujecie skoro napisane to było po raz 100000 może macie jeden tekst który wklejacie każdej dziewczynie która zadaje podobne pytanie!?? Same jesteście śmieszne! Dziękuje bardzo Yolanthe :* Więcej wyrozumiałości nie zaszkodzi!!!!!!!!!!!!!

tylko wiekszosc idzie na latwizne zamiast poszukac i poczytac...... niestety....

bujaj sie saab. skoro tak nie możesz tego znieść to po co tu włazisz i się produkujesz nie na temat? QCZI nie za ma co;)

Gość qczii
Dokładnie ciekawe jakbyś Ty sie czuła gdyby ktoś po tobie tak jechał!!! !!!!!! Po co to komentujesz skoro Cie to denerwuje!! I dokładnie nie masz prawa do oceniania!!! Jeszcze raz dziękuje Yolanthe :* Za obrone i za pomoc i ZROZUMIENIE.

\"bujaj sie\" alez wyrafinowane slownictwo nie mam zamiaru przed nikim a tym bardziej przed Toba tlumaczyc sie po co gdzies wchodze... mam prawo - wchodze... Tobie nic do tego:)

ani raz nie uzylam obrazliwego slowa, ani raz nie obrazilam Ciebie.... wiec gdzie to \"jezdzenie\" po Tobie? hmm?;)

Gość qczii
Tobie tak samo !!!!!!!! Więc nie komentuj!!!!

qczii nie spinaj sie tak dziewczynko bo tabletka nie zadziala:D:D haha....

Gość qczii
Może... Nie wiem ale jak będe wiedziała to Ci dam znac HAHAH

saab moje słownictwo moja sprawa, do kogoś kto nie potrafi się ugryźć w język tylko truje nie zamierzam zwracać się inaczej...to tak jeżeli mamy być dla siebie mili i wyrozumiali.

\"on troche do mnie sie \"zleje\" \" masz racje, kochana... az zal komentowac;) pozdrawiam Cie serdecznie!;) doksztalc sie troszke;) papa😘

Gość qczii
ej nie znamy sie w ogóle a tak sobie piszemy na forum publicznym nieźle... Szkoda że ludzie są tacy chamscy:/

Gość qczii
BRAK SŁÓW........

szkoda ze ludzie sa tacy glupi..... szkoda masz racje

jeszcze trujesz? naprawdę zaczynasz być żenująca Skończ to wreszcie, jesteś jak moja dozorczyni...też pieprzy długo bez sensu i nie na temat, nieważne czy kogoś obchodzi jej zdanie czy nie. miejże troche godności i sie wycofaj z dyskusji,która jest na konkretny temat...bo o ile zauważyłam to ty na ten temat nie masz nic do powiedzenia

Gość qczii
Żegnam Ciebie i życze Ci powodzenia papapa...

kobieto synapsy sie przegrzaly? smieszysz mnie tylko:)

Gość qczii
Yolanthe jesteś super :* Przynajmniej normalna :)

i jeszcze pierdoli:/ co za człowiek...., spoko qczi trzymaj się papa spadam stąd