Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas chyba dziwna

samotnosc

Polecane posty

Gość jakas chyba dziwna

Nie umiem byc sama poprostu nie moge wtedy zyc. To bardzo dziwne gdy mam faceta jestem pelna zycia dziewczyna ktora zawsze cos robi , ma na wszystko ochote, czasami biore na siebie tyle zajec ze malo mi czasu zostaje dla tego faceta , ale jakos robie wszystko z pasja , jestem milsza dla ludzi , bardziej wyrozumiala, to ciekawe jak sie zmieniam gdy nikogo nie ma przy moim boku , staje sie nie pewna siebie , wszystko co robie wydaje mi sie bez sensu z tego powodu nic mi sie nie chce itd. To nie znaczy ze ja musze miec faceta 24h jak juz z nim jestem ale to samo uczucie cieplo jakos mi daje sile do dzialania. Czy ktos jeszcze tak ma ??

Gość JESTES WAMPIREM
wysysasz jego energir i dlatego masz jej az tyle:(

Gość jakas chyba dziwna
nie , nie kazdy dlatego wlasnie czasami jestem sama ;) zawsze mialam powodzenie to nie o to chodzi , ale jakos nie moge zniesc tej samotnosci , i jestem wtedy nieszczesliwa :/

Gość witaj w klubie iii
to dobijające

Gość misia bella
mam to samo kompensuję to sobie potem ciuchami i snem... idę spać...🌻

Gość misia bella
nie wiem tez czy to jest moje subiektywne odczucie czy kazdy na moim miejscu by się tak czuł, ale przez przeżycia z facetami ja zwyczajnie mam ich dość a z drugiej strony czuję, że trzeba działać, bo nie wiem, czy długo tak jeszcze pociągnę zaczynam się o siebie bać

Gość ja mam tak samo
dlaczego moj facet nie wierzy i nie chce zrozumieć, że ja go tak bardzo potrzebuję i niczego nie sciemniam