Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucky86

co robic???? jak kochac? co to jest?

Polecane posty

Gość lucky86

hej jestem w zwiazku z facetem juz dwa lata Wczesniej byłma 3 z innym A jeszcze wczesniej bylam mala dziewczynka )( maiłąm 13 lat) , w której zakochal sie chlopiec. Wtedy tak sie ucieszylam ze ktos zwrócil na mnie uwage ze chyba sama sie zakochałąm. Tym bardziej ze wszsytkie dziewczyny sie w nim podkochiwalay. Ten czas byl piekny. Ta pierwsza milosc najwspanialsza. To wszsytko skonczylo sie gdy przyszlły nowe sytuacje znajomi i wogóle. Problem polega ze wszystko sie zmienilo a miłosc chbya pozostała. W tym zwiazku co jestem i tym co byłam zawsze co jakis czas szukałam tego szczecia tego zakochania co czyłam wczesc9iej i co? czasami sie pojawiałąo. Patrzac na to obiektywnie to tylko wtedy kiedy mlocno tego pragnelam. Jednak ta pierwsza mlodziencza miłosc pozostala na zawsze w sercu. Jak to mozliwe . Ze to uczucie po 9 latach odzywa we mnie. Wychodze na balkon i czuje te chwile co dawniej. Wyadje mi sie ze wtedy nawet wiatr wieje tak samo i słonce swieci tak samo jak wtedy. Ze ja nadal go kocham. A jedank nie wiem nawet jaki jest ??? Moze teraz by mi nawet sie nie spodobal moze nawwet bysmy sie nie dogadali. NAwwet nie pamietam jego twarzy Pamietam tylko te oczy i ruch ciała , chód, i to ciepełko. Czy ja go kocham czy to tylko wyidealizowane marzenia o miłosci z lat mlodzienczych siedza mi w głowie? co amm robic? Jak ja bardzo chce czuc ta napmietnosc te szybsze bicie serca, ten scisk w zoładku. ????

Gość lucky86
kochani ale tu duzo osob weszlo hehhe mam nadzieje ze ktos sie zainteresuje sie tym temaatem bo jest on dla mnie wazny

Gość lucky86
prosze pomozcie

Gość lucky86
:)

Gość mart yna
więc szukaj takiej osoby podobnej do niego, może wspomnienia powrócą ze zdwojoną siłą.O tamtym myśl zawsze jak o miłym wspomnieniu. Myślę jednak też, że trochę idealizujesz tą osobę. Może teraz warto rozejrzeć się za kimś rzeczywistym?

Gość gość
3UvLrNnnibAa7ud2zuAAnkX0

Gość gość
ble ble ble żałosny tmat autora pana x