Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOCY help

POMOCY!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość POMOCY help

HEj Od 2 mcy probuje sie kochac z dziewczyna...., byla dziewica no i za pierwszym razem bardzo ja bolalo.... kolejny raz to samo.... dlo rade wlozyc tylko maly palec i to mocno zalubrykowany poszlismy do ginekologa - wsadzil wziernik - wiecie o czym mowie..... rozwarl go, ja normalnie jakis spazm chwycil i powiedzial ze jest wszystko ok, ze blona jest rozciagliwa i rzeby posmarowaz zelem przeciwbolowym... kurde zel nie pomaga do konca..... moge wlozyc ptraszka ale tylko kawalek, blonka popekala - teraz ma otworki w 2 miejscach... na chwile obecna moge wlizyc 2 paluszki ale to jeszcze nie dokonca - jak wkladam ptaszka to odczuwa bol i nie mozna mowic o normalnych ruchach.... ptaszka wkladam za blonke a potem dochodze do miesni pochwy, przechodze za nie....a dalej nie moge bo moja kobietka odczuwa dyskomfort./..... co robic? jak rozerwac ta blonke?? ps minetka dochodzi do orgazmu....

Gość uśpić delikwentkę
i na siłę. tę błonę na siłę wziąć.

Gość POMOCY help
na sile to ci moge tluczek do ziemniakow wepchnac w dupe jelopie jeden..... powaznie pytam

Najlepiej bedzie jak ginekolog po prostu jej przetnie blonke i bedzie po problemie. Taki maly zabieg :)

Gość miśka jak zwykle nie ma
racji. zaufaj jej.

Gość POMOCY help
a jak mamy do czynienia z uczuleniem na srodki przeciwbólowe? czy mozna jakos np zamrozic w tym czasie???

Gość co zamrozić błonę
? opryskać ciekłym azotem to od razu odpadnie i po kłopocie

Niech dziewczyna zapyta o niego swojego ginekologa. Slyszalam ze bez problemu wykonuja takie zabiegi. Moze byc jeszcze tak ze Twja Piekna sie czegos obawia i jest spieta, moze ciazy? Porozmawiajcie o tym

Gość POMOCY help
na miesiac przed rozpoczeciem zaczela uzywac plasterki..... jestesmy dorosli......

Gość zasmucony-111
ze mam za duzego ptaszka, i boi sie isc do ginekologa bo jej jeszcze raz wlozy wziernik i tego nie wytryma,,,,,

Gość ile ona ma lat
? jeśli ginekolog mógł rozszerzyć wziernik to błona jest rzerwana - tzn jej nie ma. spina się dlatego ją boli

Gość POMOCY help
ty zasmucony przestan tak gadac choc trafiles jest tak dokladnie.... ty wizde tez masz problemy..... hihihi...zartuje... mowi ze mam za duzego..... przeczytala gdzies w pracy ze mozna byc niedopasowanym fizycznie..... i nie chce isc do ginekologa....bo sie boi ze bedzie ja bolalo ma 22 lata.... mozliwe ze ja wczesniej przerwalismy ale najwyraznmiej nie do konca, po wyjscu od lekaze powiedziala ze ja cholernie bolao..... a z tym zamrozeniem to gdzie moglbym ciekly azot kupis moze to pomoze????

ona ma pochwice jest to choroba spowodowana obawa przed np. bolem wowczas mesnie pochwy sie zaciskaja tak mocno ze nie wlozysz nawet paluszka przy jednoczenym bolu .Pochwica moze byc spowodowana obawa przed ciaza,brakiem akcepracji partnera, gwaltem,skomplikowanym porodem Poczytaj wiecej w encyklopedii

Gość POMOCY help
a jakies inne wnioski??? moze od razu ma Aids i nie che mnie zarazic????

Z tym niedopasowaniem to bujda. Jak sie ludzie kochaja to rozmiar nie ma znaczenia. Mysle ze sprawe komplikuje jej strach/obawa i nastawienie psychiczne ze to musie bolec.

Gość POMOCY help
mozesz miec racje,,,, czyli najlepiej udac sie do lekarza i poprosic o male ciach ciach?????

Gość POMOCY help

Gość POMOCY help
aha:O zapomniałem dodać ,że dziewczyna to silikonowe cudo z allegro za 499 zł

bedzie dobrze na poczatku zawsze sa jakies problemiki a pozniej jaik sie rozkreci to juz bedzie cudownie. :) Zycze wam powodzenia :)

ja tez mysle,ze jest to problem psychiki,z obawy przed bólem jest bardzo spieta,chyba sama musi sobie poradzic

Gość chlopie ty to
cikelym azotem to ty ja moesz zabic a nie usunac blone

Ale gostek nawet błony fujarą nie umie przerwać, ale lipa. A to że jest baaardzo ciasna to niebywale jej duuuużżża zaleta, a ty tu obracasz to w wadę. Głupi jesteś.