Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

linea

UDAR MÓZGU

Polecane posty

Gość arejj
W dzisiejszych czasach ludzie są bardziej świadomi co do własnego zdrowia, ciśnieniomierz na wyposażeniu apteczki w domu już nie jest taką rzadkością i dobrze.

Gość Ludwik

znajomy stosował jakis preparat i bardzo mu pomógł ale jeszcze podpytam co to było i inne szczegóły

Gość minion

Gdybyś był tak miły, to byłoby świetnie. Mam w rodzinie osobe po udarze i mi także przydałyby się taki informacje.

Gość gizmo

jak długo trwa terapia i jak z efektami?

Gość felek

ale o jakim preparacie mowa?

Gość Grażyna

w przypadku udaru u mojego taty stosowaliśmy środek Neuroaid, ma odbudowywać połączenia nerwowe itd. Jesteśmy zadowoleni z działania, zresztą polecił nam go nasz lekarz. Efekty widać po kilku miesiącach, kwestia żeby jak najszybciej zacząć go stosować

Miałam udar w 2018 roku. Na szczęście był lekki i wystarczyła kilkumiesięczna rehabilitacja w www.neuro-care.pl abym całkowicie wróciła do zdrowia. Udar jednak przewrócił mój świat do góry nogami. Pozwolił mi zrozumieć, że najbardziej w życiu liczy się zdrowie, a nie kariera wymuszająca ode mnie aktywność przez 24 godz. na dobę. Zmieniłam dietę, wysypiam się, wróciłam do jazdy na rowerze i fotografowania. I najważniejsze, od półtora roku nie zapaliłam ani jednego papierosa. 🙂 Żyję i cieszę się życiem.

Gość Lasor

Całkowicie się zgadzam co do Neuroaid, udary dotykają ludzi coraz częściej. Ciesze się że odkryłam coś takiego jak ten lek, powrót do zdrowia to rzecz najważniejsza.

Gość dzony

Też polecam Neuroaid. Pilnujmy swoich bliskich podczas gdy dostali udar. Terapia tym specyfikiem przynosi oczekiwane efekty. Np. Mój dziadek po udarze stosował. Polecił mu ją lekarz. Było widać u dziadka poprawę stanu zdrowia oraz samopoczucia.

Gość mimi

czy ten neuroaid jest bezpieczny? kiedy trzeba zaczac do przyjmowac, zeby najlepiej zadzialal? droga jest taka kuracja?

Gość Gatruz

Taka kuracja jest całkowicie bezpieczna, jestem zadowolny z neuraid, udar to bardzo przykra sprawa.

Gość center

Może neuro aidII? Świetnie radzi sobie u ludzi po udarze.

Gość tadek

@mimi jasne ze bezpieczny. W koncu zanim zostal wypuszczony to musial zostac dokladnie przebadany. U mnie mama go stosowala i zaczela kuracje prawie miesiac po udarze. Okazalo sie poxniej ze im wczesniej tym lepiej, takze mysle ze nawet kilka dni po incydencie. Niestety cenowo nie pomoge bo ojciec nigdy nie poruszal kwestii kasy. Na pewno gdzies na stronie apteki znajdziesz czy cos

Gość Ubik

Całkowicie jestem w stanie potwierdzić że neuroaid pomaga nawet w najgorszych przypadkach udarów mózgu, mój ojciec jest przykładem

Gość rozbrot

Cóż rzec, w dzisiejszych czasach udar mózgu jest coraz częstszym przypadkiem śmierci u wielu osób. Zgadzam się z przedmówcą - neuroaid naprawdę dobrze działa na udar mózgu

Gość FAkoolec

Neuroaid jest naprawdę świetny, nie spotkałem się z lepszym preparatem na udar mózgu..

Gość wircio

Halo? Ktoś powie mi coś więcej na temat neuro aid? MOja poprzednia suplementacja która stosowaliśmy nie działa! Z tego co piszecie jest super ten neuroaid. Chyba spróbuje.

Gość Gass

poszukaj w internecie więcej informacji, mój dziadek stosował ale nie opowiadał szczegółów (mówił tylko że działa)

Gość misio

Terapia Neuroaidem troche trwa. Efekty widać po ok.3 miesiącach. Myślę, że naprawdę warto spróbować i być cierpliwym. Pozdrawiam

Gość Po udarze

Obrzydliwe reklamy. Mózg nsprawiia sie rehabilitacja, im wczesniej tym lepiej, a nie suplementami ...

Gość Zavariana

Suplementy naprawdę pomagają, jak nie wierzysz to poczytaj sobie jak to działa 🙂 moj ojciec stosował faktycznie neuroaid i wrócił szybciutko do zdrowia.

Gość salmon61
Dnia 18.04.2019 o 00:15, Gość Zavariana napisał:

Suplementy naprawdę pomagają, jak nie wierzysz to poczytaj sobie jak to działa 🙂 moj ojciec stosował faktycznie neuroaid i wrócił szybciutko do zdrowia.

potwierdzam! trzeba uświadamiać ludzi że neuroaid faktycznie coraz lepiej prosperuje na rynku poudarowym.

Gość Kolos
Dnia 21.05.2019 o 11:17, Gość salmon61 napisał:

potwierdzam! trzeba uświadamiać ludzi że neuroaid faktycznie coraz lepiej prosperuje na rynku poudarowym.

Cóż, podajcie może więcej informacji na ten temat, bo u mnie w rodzinie jest bardzo potrzebne coś takiego jak mówicie - czyli ten neuroaid..

Gość Hanka
Dnia 1.06.2019 o 23:10, Gość Kolos napisał:

Cóż, podajcie może więcej informacji na ten temat, bo u mnie w rodzinie jest bardzo potrzebne coś takiego jak mówicie - czyli ten neuroaid..

neruoaid leczy polączenia między nerwami, które są do odbudowania po udarze mózgu, trzeba być cierpliwym podczas procesu regeneracji, najważniejsze że działa.

Gość Alonso
Dnia 1.06.2019 o 23:10, Gość Kolos napisał:

Działa, ale to nie jest natychmiastowy efekt. Pobudza komórki nerwowe do proliferacji, co kompensuje uszczerbek na zdrowiu chorego, jednak nie miejmy złudzeń, rzadko kiedy się udaje wrócić ludziom do stanu przed udarem.

Gość Morelka666

Moja ciocia miała udar w zeszłym roku. Miala problemy z poruszaniem się, dobrze że miała przy sobie bliskie osoby które ją wspierały bo m.in dzieki temu doszła do zdrowia. Jej postępy zawdzięczamy też kuracji Neuroaid. Przyniosla ona znaczne efekty, a udar na szczęście nie wraca.

Gość namkowski
Dnia 27.06.2019 o 14:55, Gość Morelka666 napisał:

Moja ciocia miała udar w zeszłym roku. Miala problemy z poruszaniem się, dobrze że miała przy sobie bliskie osoby które ją wspierały bo m.in dzieki temu doszła do zdrowia. Jej postępy zawdzięczamy też kuracji Neuroaid. Przyniosla ona znaczne efekty, a udar na szczęście nie wraca.

miałem podobną sytuację w rodzinie, dziadek też powraca do zdrowia dzięki neuroaid.

Gość irkk

Po udarze mózgowym, całe szczęście lekkim-umiarkowanym tata się leczył tlenoterapią hiperbaryczną w oxyterapia. Do Krakowa dojeżdżaliśmy, bo akurat była odpowiednia placówka. Wyniki zaskakujące. Oczywiście im dłużej leżysz w komorze, tym lepiej. Podejrzewam 30 sesji, aby przy poważniejszych problemach zobaczyć pozytywne rezultaty, ale są :) To najważniejsze. Wiesz, za co płacisz.

Gość Prot
Dnia 1.07.2019 o 18:45, Gość namkowski napisał:

miałem podobną sytuację w rodzinie, dziadek też powraca do zdrowia dzięki neuroaid.

Trzymam za was wszystkich kciuki 

Gość Zirokana

W takim razie sama zainteresuje się tym preparatem, może uratować moją mamę.