Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grejpfrutowa

no co jest z ta era ostatnimi czasy ??

Polecane posty

czy Wy, majacy nr w erze tez tak macie ostatnio, ze sie nie mozecie nigdzie dodzwonic bo telefony sa głuche ?? dosłownie. nic nie słychac. na poczatku myslałam, ze to wina mojej komoreczki, ale juz kilka osób mi mówiło ze tez tak ma :o era sobie chyba w kulki leci. jak tak dalej pojdzie to zadzwonie do nich i zazadam dodatkowych minut- bo w koncu sie naleza.

a skąd jesteś??? ja jestem spod wrocławia i jakichs szczególnych problemów nie mam... moze dlatego ze niedaleko mam nadajnik... nie wiem, ale nie mam problemów z erą... czasem nie mam zasięgu ale to jak jestem w pomieszczeniach okafelkowanych, ale to każda sieć tak ma...

południowy- wschód. ja do tej pory tez nie maiałam zadnych problemów z rozmowami. wiec mam nadzieje ze to tylko chwilowe.

ja mam 3 numery w erze,mieszkam prawie pod granicą z Białorusią i nie mam żadnych problemów z dodzwonieniem się :-D

grejpfrutowa --> wiesz moze akurat nadajniki koło ciebie konserwują czy cuś i dlatego tak jest... a wez tam zadzwoń się się popytaj... ja zawsze jak coś się dzieje to dzwonię i zaraz wiem o co chodzi, czasem sms do mnie nie dochodziły po moim telefonie było ok...

ja jakis czas temu mialam taki sam problem jak autorka i jestem z polnocno wschodniej czesci kraju. mieszkam w miescie i nie powinno byc problemu a jednak sie pojawil kiedys.

no ale jak ja mam zadzwonic, jak nic nie słysze w telefonie. :O chyba sie do nich przejde . co oni sobie mysla??!!