Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina1985

opalanie natryskowe

Polecane posty

Gość Ewelina1985

Ide na wesele w przyszly czwartek.Mam bardzo ladna srebrna sukienke,ale bardzo niezdrowo i blado wyglada w niej moja skora. Dlatego postanowilam poddac sie zabiegowi opalania natryskowego,ale nigdy wczesniej tego nie robilam wiec nie wiem czy powinnam to zrobic we wtorek czy tuz przed samym weselem w srode. Poza tym czy powinnam zrobic sobie pilling przed tym zabiegiem? Musze dodac,ze jestem obecnie w Irlandii i chyba nie za bardzo ufam tutejszym kosmetyczkom. Pomozcie dziewczyny,bo nie chce wygladac jak marchewka z plamami przebrana w srebrna sukienke :) Dzieki

Gość cyyytryna
Ja bym juz zrobila to opalanie.I przed zabiegiem powinnas zrobic peeling.Ja mialam robiony w gabinecie. I po tym opalaniu nie mozesz sie myc przez 6h...substancja musi wniknac w skore zeby byl jakis efekt.

ja też byłam na opalaniu natryskowym i faktycznie jest ono dobre ale tylko na jedno wyjście pużniej po prostu spływa i robia się plamy na skórze...pozdrawiam

Osobiście zdecydowała bym się na jakiś dobry samoopalacz. Nie polecam opalania airbrush 😭 szczególnie kiedy karnacja jest bardzo jasna. Źle rozprowadzone, widać biale plamy między palcami, kolo uszu, pod pachami. Trzyma się krócej niż najgorszy samoopalacz.

Gość Paris26
Ja miałam robione na własne wesele i byłam bardzo zadowolona. Slub miałam w sobote a opalanie miałam w srode i dla ciemniejszego wygladu skóry powtorzyłam w piatek. Efekt był super, Byłam bardzo opalona. Opalenizna wygladała jak naturalna a nie jak po samoopalaczu-żółta. Polecam isc dzien przed jesli ma to byc opalenizna nie za mocna. Ja robiłam to w bardzo dobrym gabinecie we Wrocławiu.

Gość dziczek
nie polecam, poniewaz potem robią sie plamy na skórze i to wygląda nie apetycznie. Zdecydowanie lepsze jest solarium niz opalanie natryskowe. Pozdrawiam:)

a ja również tak się opalałam przed swoim ślubem i byłam baardzo zadowolonai wszyscy byli pod wrażeniem. Ślub był w sobotę, na opalaniu byłam w piątek. Efekt trzymał się jakiś tydzień, nie miałam żadnych plam, wszystko ładnie samo zeszło

aniaania>>>a czy nie pobrudzialas sobie sukni?? bo slyszalam ze opalanie natryskowe bardzo brudzi suknie szczegolnie jak tanczysz i sie spocisz na weselu.