Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady in White

Pomóżcie mi wybrać faceta

Polecane posty

No i słusznie wybrałaś :) Jak dla mnie jednak facet trzeci najlepszy, bo widać że niegłupi.

Gość heheheh
1 - ma problem z czasownikami + nie, no i rozwaliły mnie "widzi misie". Jełop jednym słowem. No i związki "inne" czyli jakie?? 2 - fajny opis choć wybujałe ego. 3 - fajny, normalny... nudny :P 4 - oł je, facet z bryką, kochający szybkość - czy w seksie też? Pewnie czytuje Homo, tfu mam na myśli Logo. Mój typ 2/3.

No to zaczynamy: w nawiasach moje uwagi. 1. *Związki aktualnie: inne (co znaczy \"inne\"?) *Palenie: palę (wada) *Alkohol: piję w normalnych granicach (OK) *Stosunek do dzieci: aktualnie mam stosunek nieokreślony (dla mnie to minus) *Duże i małe hobby: zeglarstwo, od czasu do czasu cos namaluje, tak spontanicznie:) (artysta - to plus) *O pracy: meczaca, nudna, dobrze platna (plus/minus - człowiek powinien kochać swoją pracę) *Ulubione książki (ogólnie oczytany) *Jakie są moje związki: nieszablonowe, krotkie,zapadajace w pamiec (czyli \"jak się zabawię to cię rzucę\" - odpada) 2. * \"osobom bez zdjęcia serdecznie dziękuję\", \"osobom z nadwagą też dziękuję\" (czyli chodzi mu tylko o wygląd) *\"Szczególnie tym z \"wrodzoną\" nadwagą. Myślicie, że jest coś takiego? A jeśli jest, to dlaczego wszyscy w Oświęcimiu byli szczupli, hę? :)\" (przez chamskie \"dowcipy\" już nie miałby u mnie szans - żeby nie było - sama jestem szczupła) *Palenie: nie palę (to plus) *Alkohol: piję naprawdę okazyjnie (OK) *Stosunek do dzieci: aktualnie mam stosunek nieokreślony (jak u pana nr 1 - dla mnie minus - co to znaczy nieokreślony?!) * Jak wyglądam: Jest naprawdę nieźle: mieszczę się w spodnie z klasy maturalnej (zależy ile ważył w tej klasie maturalnej ;) ) *O pracy: Robię to, co lubię i jeszcze mi za to płacą (o, tu super! Facet wie o co mu w życiu chodzi!) 3. *Palenie: nie palę (OK) *Alkohol: piję naprawdę okazyjnie (OK) *Stosunek do dzieci: nie mam i chcę mieć (no, jeden się znalazł :) ) *Imprezy, koncerty i wyjścia do klubów: Preferuję raczej mniejsze spotkania w gronie znajomych niż duże spędy. Ale koncertami nie pogardzę :) (tu mi się spodobało) (ogólnie wypowiedzi tego pana mi się podobały, nie będę tu wszystkich przytaczać) 4. *Związki aktualnie: nikogo nie szukam (\"ale spróbuj, jeśli masz odwagę\") (to po co do cholery zakładasz profil) Palenie: palę (minusik) Alkohol: raczej nie piję (OK) Stosunek do dzieci: nie mam i chcę mieć (też OK) *Jak wyglądam: Zdjęcia mówią same za siebie... nie martwię bo każda potwora znajdzie swojego amatora... Zapomniałem dodać, że wzrostu 1,76 czego nie widać na zdjęciach... więc konus ;) (facet ma poczucie humoru - to plus :) ) *Szukam i wymagam od partnera: Na pewno inteligencji, ambicji i chęci do życia oraz aby miała jedną seksowną część ciała ... umysł ;) (to plus - facet potrafi dostrzec w kobiecie coś więcej niż tylko ładne ciałko) *Imprezy, koncerty i wyjścia do klubów: Od czasu do czasu - wolę kameralną atmosferę. Spacery, spotkania w restauracji, kawiarni. Jeśli klub to przede wszystkim \'70 (to super!) *O pracy: Pracuję i lubię to co robię... (to duży plus) * Ulubione książki: (jest oczytany - dla mnie to plus) Ulubiona pozycja.... \"wywieranie wpływu na ludzi\" R. Caldini (interesuje się psychologią - PLUS!!!) Z tych czterech panów najbardziej podobali mi się 3 i 4, ale ponieważ czwóreczka pali - zotaje pan numer 3 :) Wyglądu celowo nie oceniałam, bo to sprawa subiektywna. To Tobie, Lady in White, ma się podobać a nie mnie :)